Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Az álom elején egy városban voltam, pár barátom, ismerősöm is velem volt, bár nem nagyon emlékszem kik. Tipikus akciódús álom, mindenki beszélt, a helyszínek random váltakoztak. Aztán egy tér közepén voltunk, sok ember vett körbe (katonák is) és azt ordítozták hogy adjuk meg magunkat, és hogy mutassuk meg a képességünket. Én ekkor nagyon erősen koncentrálva, felemelkedtem a földről, majd egészen a körülvevő épületek fölé mentem és ide-oda röpködtem, de végén nem voltam képes magam tovább tartani és lezuhantam. Az álom másik részében, valamilyen férfi barátommal egy erdőben bujkáltunk, majd egy vihar miatt bemenekültünk egy barlangba, de szél kitépte (?) a palit a barlangból és nekicsapta a fáknak, ezért meghalt.

A vicces az, hogy már vagy 3 hónapja nem álmodtam, legalábbis nem emlékszem rá, most meg hirtelen jön egy ilyen... Azt tudom hogy a repülés a szabadságot jelképezi, de kb ennyi.

2018. okt. 27. 13:41
 1/1 anonim ***** válasza:
nem jelent semmit.
2018. okt. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!