Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Figyelt kérdés
Van egy barátom,akivel nem olyan régen nagyon csúnyán váltunk el,de kb egy hónapja vele álmodok.Àltában hülyeségeket szoktam és most először van hogy többször ugyanazt.
Szóval az álmomban egy játszótéren vagyunk és beszélgetünk aztán nekem valamiért elkezd vérezni az ujjam.Ő először elkezd nevetni,aztàn sìrni,én próbálom vigasztalni de olyan mintha nem is hallana.Ezt kb 5x álmodtam egy hónap alatt.Ha ez számìt mindig 3 óra körül álmodom mert fel is ébredek belölle,ami megint fura mert sosem szoktam felkelni éjszaka.
2018. okt. 24. 02:18
1/5 A kérdező kommentje:
És ên fiú vagyok,a barátom pedig lány...
2018. okt. 24. 02:43
2/5 anonim válasza:
Ismerkedtetek egymás világnézetével, politikájával, céljaival (játszótér, beszélgetés). Kíméletlen, tapintatlan voltál (vérezni az ujjam). Ő először ezt poénnak vette (nevetni), aztán megsértődött (sírni). Te próbálod védeni az álláspontod (vigasztalni). De ő nem akar belegondolni (nem hall).
3/5 A kérdező kommentje:
De miért álmodok vele többször?
Szeretném elfelejteni ezt a személy amennyire lehet,de ìgy nehéz...
2018. okt. 24. 12:28
4/5 anonim válasza:
Azért álmodsz vele többször. Mert amiről szól az álom, azt nem tudod feldolgozni. Nem szűrted le a történetből a tanulságot.
5/5 A kérdező kommentje:
De ilyesmi nem történt köztünk.
2018. okt. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!