Miért visszatérő álmom, hogy kivégeznek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hónapja kezdődött, és havi szinten legalább egyszer újra álmodom, nem tudom az előzményeket, se azt hogy miért, először olyan mintha a barátnőmmel egy esküvőre mennénk, mert hogy mi ketten szépen vagyunk kiöltözve, viszont a környezet az ilyen szakadtas középkori stílusú ruhákban van, és mikor befordulunk az egyik utcán, amit a valóságban ismerek is és tudom is hogy városunkon belül hol van az a hely, illetve a templom ahol utólag megálltunk, mert mindig úgy közelítjük meg, hogy oda megy az autó, ekkor egymásnak szeggezzük a párommal a kérdést, hogy végig csináljuk-e elsőre a nem-et válasszuk és az utca végéig kimegy a kocsi..utána mégis vissza megyünk, az autó háttal leparkol és akkor jön a felismerés. Kettő elkülönített fekete dobozba kell beállnunk a dobozon vágva vannak részek, hogy a pengét be tudják nyomni. Mindenkinek aki bekerül a dobozokba azoknak volt döntésük, hogy elkerülik-e a véget, mivel nem voltunk, voltam lekötözve, de nem tettem. Csak vártam a véget, mivel először a barátnőmet végezték ki, onnan tudtam hogy hallottam a pengét ahogy a fekete doboz felületén surlódik, és utána szólongattam a barátnőmet de senki nem válaszolt. Ma viszont tovább ment az álmom. elérkeztünk az én dobozomhoz. (Itt általában mindig felkeltem) de most a penge már hatolt be, először rosszul vágott és csak félig nyeste át a torkom, utána teljesen és minden elsötétült, éreztem ahogy kifolyik a vérem, és gyengülök el..de nem féltem. Kis idő elteltével felkeltem, levolt zsibbadva mindenem és azóta úgy érzem, hogy valaki figyelne...de mire ki írtam magamból addigra enyhült ez az érzés.2018. aug. 14. 08:04
1/2 anonim válasza:
Ilyen jellegű álmokra szokták azt mondani,hogy emlék egy előző életből... Bár arról nem hallottam még, hogy bárhol a történelemben ilyen domozos kivégzések lettek volna. Az érdekes viszont hogy a környezet középkori volt. A testvétemnek van egy visszatérő, hasonló álma, ahol közönség előtt lefejezik... Arról kiderült, hogy teljesen olyan a jelenet mint Skót Mária kivégzése volt, pedig soha nem olvasott róla korábban a tesóm. Nekem is volt egy álmom amikor csatában harcoltam és teljesen élethű volt az érzés ahogy mellkasomba szúrtak egy kardot...
Vannak ilyenek.
2/2 anonim válasza:
Mert tudatalattid így üzen, hogy meg kéne javulnod, ha nem teszed, akkor álmod kéne valóra váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!