Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez?

Miért van ez?

Figyelt kérdés

nem rég keztem el a platform használatát, a kommentekben a saját megoldó kulcsaimat is megosztom, a vélemény fifejtése közben...

a mai napon volt egy érdekes álmom mit e kulcsok használatával óhajtottam ellenőrizni, szűkíteni, s lám 404...

nem azért de ez az egy oldal az min megosztottam a linkeket melyek évek óta működtek, s huss 3 hónap egy sincs...

az ember "aranyszive" csapódott volna a falnak!

a vélemény nem törvény, afféle útmutató, ha nemtetszik nem kell jelenteni!

mit ajánlok azok embereknek kiknek van egy "nekik" hasznosés bevált linkjük, ne tedd fel ide, mert bukó, s ha már meteted "...hadj fel minden reménnyel!"

#ezotéria #megoldókulcs #áálomfejtés
2018. okt. 24. 13:01
 1/3 anonim válasza:
Mi bajod van? Ebben semmit sem lehet erteni szerintem, ird le ertelmesen erthetoen leCCCi
2018. okt. 25. 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:

elösször is köszönöm a rendszergazdáknak hoohy nem válaszként mutatja.

a "kérdés" másképp röviden

hirtelen felindulásból írtam

a voltak itt az ezotéria témakörén belül, hogy válaszaimba linkeket osztottam meg. (más is szokott, többé kevésbé hasznos)

viszont vannak köztük ollyanok, mellyeket évek óta használtam

az elmúlt 3-4 hónapban aktívabban használtam a gyk-t

s ezen időszakon belül 2-3 oldal mellyet eddíg használtam, hirtelen rip. Az eggyik pl másnap nem már.

oké lehet nem azért mert megosztottam

lehet túlgondolom, de elég kellemetlen,

hogy ezen hónapkn belül hirtelen használhatatlanokká válnak.

s miért zavar? volt egy fura álmom, és szeretek róla elötte egy kicsit utánna járni, a lehetőségeimhez mérten minnél szélesebb körben megnézni, még mielött akárkivel megosztanám... az online álom fejtők nem sokat mondanak, viszont találtam egy oldalt ami ugyan nem álmfejtő de nekem mégis sokat segített ha hasonló volt a témakör-szerepkör

2018. okt. 26. 11:07
 3/3 anonim válasza:

Szoval almokat fejtesz meg, illetve linkeket osztasz meg hogy hpgyan fejtetted meg az almokat es ezekbol az oldalakbol sok megszunt ha jol ertem.

Hogy miert van? Sok oldal megszunt mar, fuggetlen attol hogy itt megosztottad, ez nem osszeeskuvesi elmelet

2018. okt. 29. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!