Álmomban egy másik férfi udvarolt. Én elcsábultam miközben vőlegényem van. Mit jelenthet, hisz három alkalommal ezt álmodom?
Figyelt kérdés
A vőlegényemmel a munka ritkàn találkozunk ez is csak átmeneti. Az álmomban egy idegen férfi udvarolt nekem nagyon jól esett és rég nem érzett érzelmeket hozott elő. Még mindig a hatása alatt vagyok. Miközben nekem vőlegényem van, a gyermekeim apja. Nem hagyhatom el... nem tudom ez mit jelenthet de már ez a harmadik alkalom egy huzamban.2018. okt. 15. 13:29
1/5 anonim válasza:
Sztem hiányolod a szerelmi törödést
3/5 anonim válasza:
" Nem hagyhatom el..."
Igen érdekes lenne elhagyni egy álom miatt a gyerekeid apját, pláne hogy nem egy konkrét emberől álmodtál....
4/5 anonim válasza:
Miért akarnád elhagyni a gyerekeid apját egy álommiatt?
5/5 anonim válasza:
Jézusom nem csoda hogy manapság semmitérőek a kapcsolatok. Vicc.
Szerintem inkább kutassunk
Kutat ássunk vagy olvassuk el Mikkamakka és Vacskamati kalandjait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!