Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez jelenthet valamit?

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Az álmomban egy fiú szerepelt,akibe régen szerelmes voltam (kb 3 éve,és már egyáltalán nem tetszik!). Az álmomban egymással szemben ültünk,a saját barátaink körében,és elmondta,hogy kezd megkedvelni. Aztán amikor elváltunk egymástól,akkor elküldte hogy szeret. Azt mondta,hogy tényleg így érez,de csak véletlen küldte el,nem így akarta velem tudatni! Az álmomban én is szerelmes voltam belé,és összejöttünk. Az álom itt megszakadt,mert felébredtem. Soha nem álmodtam még vele ilyesmiket. Ez jelent valamit?

2018. szept. 28. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Attol fugg. Ha ereztel boldogsagot az alom kozbe amkor szerelmes vagy bele. Ha nem ereztel semmit kozbe ammor kusza alom.
2018. szept. 28. 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Nos,nem hinném,hogy megint tetszene... Esetleg azon a napon,gondoltam rá,hogy milyen volt régen,amikor szerettem... Lehet hogy csak ezért álmodtam vele?!

Ma is vele álmodtam...

2018. szept. 29. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!