Érdekes álmok? Elég nagy hülyeségek, többi lent
Na 100%-ra nem emlékszem, de a történetek alapkövére igen :)
Volt valami haverom aki motorzott, és minden kanyarnál elesett, és egy másik srácal utána mentünk, hogy összeszedjük. Egyszer nem akarta visszaadni neki a sisakot, és én meg fejberugtam, és aztán megbeszéltük, hogy ha nem lessz itt a TV stáb akkor bánthatjuk egymást :)
Aztán meg valakinek az udvarába voltunk, és az egyik csaj is ottvolt aki nagyon bejön, és valami olyat játszottunk, hogy egymás ruháit kelett felpróbálni, hogy mennyire feszül rajtunk. Egymás előtt öltöztünk át:)
Ezek csak a fáradtság mellékhatásai voltak ?- :D
A motoros jelenet talán ismétlődő kudarcokkal kapcsolatos.
A bunyónál érdekes, hogy jelen van egy külső szemlélő, a TV stáb. Ami előtt nem lehet rendetlenkedni. Ez szerintem a társadalmi elvárások növekvő nyomását jelképezi.
Az a rész, amikor felvettétek egymás ruháit, az meg valószínűleg csak a lányok iráni kíváncsisággal kapcsolatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!