Szerintetek ez mit jelenthet?
Azt álmodtam hogy volt egy esküvő amin ott voltam és barátkoztam a menyasszonnyal pedig a való életben nem ismerem de viszont szerelmes vagyok a vőlegénybe egy ideje. Mikor a vőlegényt megláttam minden elkezdett megváltozni, az időjárás borongós lett a ruhák mindenkin rongyosak lettek. Mikor megszólítottam azt a bizonyos fiút észre se akart venni de miután többször szóligattam tudomást vett rólam és beszélgettünk ekkor minden normalizálódott, az idő újra napsütötte lett a ruhák újra éppek lettek. Az álmomba összeházasodott ez a pár és nem tehettem semmit.
Nagyon fura volt ez az álom de jó volt újra látni azt a fiút,közelről azt a szép kis arcát.
Itt nem arra vagyok kivancsi hogy szerelmes vagyok mert azt tudom.
Hanem hogy miert ilyen formaban jott ez elo?! A hazassagnak is lehet valami jelentese gondolom es biztos vannak reszlteket amik jelentessel birnak szoval nem valaszoltam meg semmit. Egyszeruen nem ertek az almokhoz es azert tettem fel ezt a kerdest mert biztos van olyan ember itt aki ert az almokhoz ,meg az ilyen osszetettekhez is !!
Krúdy Gyula azt mondaná,"Menyegzőn lenni, anélkül hogy vőlegény (vagy menyasszony) lennénk: jegyez nagy szégyent. Lánynak pártában maradást."
De hátha mást jelent. Például az én olvasatom szerint meg fogsz ismerkedni egy fiúval. Esős idő jelent viszontagságot, és a rongyos emberek jelentik azt, hogy a kapcsolatotokat szájukra veszik. Nem kizárt a közted és a fiú közti veszekedés se. De később, miután összeszoktok, kitisztul az ég, mindenki megszokik titeket, és elfogadja, hogy egy pár vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!