Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Úszok az unokatesómmal és hirtelen megcsinálunk valami mutatványt és az örömtől megölel de lesüllyedünk a víz alá és nemkapok levegőt. Próbálok kapálózni, de nem sikerül és amikor már végleg nem kaptam levegőt felébredtem. Normális válaszokat kérek kössz pussz :)2018. aug. 29. 11:22
1/2 anonim válasza:
Milyen gyakori ez az álmod?Veszélyre is figyelmeztethet szerintem,márpedig közvetlenül egy örömteli esemény után bekövetkező veszélyre. Mindenesetre mostanában ne menjetek el kettesben úszni. :)
2/2 anonim válasza:
az álom soha nem jelent semmit. ha nagyon fáradt vagy, és húzós heteid vannak, akkor az agyad összetömöríti és kiadja a stresszt mikor alszol. Álmodhatsz több éves dolgokról, de aktuálisokról is amin sokat agyalsz.
Azt jelenti, hogy nyugodj meg, igyál egy fröccsöt, és menj el egy hét szabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!