Minden álmomban meg akarnak ölni miért?
Múltkor én is azt álmodtam, hogy meghalok. Én összeálmodok mindent, már semmi nem zavar. De ez a múltkori, ez ijesztő volt. A holdfogyatkozástól álmodtam ilyen rosszat.
Most meg telihold van. Ez zavaró, az biztos, mindenkinek.
Utánanéztem annak is, hogy a Mars bolygó milyen asztrológiai szempontból. (én szeretem nézni az eget, csillagokat, bolygókat) A Mars az rohadt fényes mostanában, dél felé kell csak nézni(most már inkább délnyugat)! Asztrológiai szempontból rosszat jelent ez a bolygó, legalábbis azt írják, ha erősebb a fénye, mint a Vénuszé, akkor az rosszat jelent. Nem akarom megsaccolni, hányszor fényesebb a Vénusznál mostanában. Mindenki nézze meg!
A Hold meg csak úgy mozgatja az óceánokat, nekünk hány százalékunk víz? Akkor mitől gondoljuk, hogy minket nem befolyásol?
Mikor szoktál ilyen rosszakat álmodni kedves kérdező? Lehet köze a csillagállásoknak, Holdnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!