Mit lehet tenni ellene?
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó kategóriába írom a kérdésem, de màr nincs ötletem.
Újabban egyre sűrűbben előfordul, hogy az éjszaka közepén felriadok álmomból. Olyan, mintha valaki ordítana mellettem. Ma, hajnali 1-kor ugrottam fel (mélyen aludtam szerintem) arra, hogy valaki ordítja többször is, hogy "helló".
Eleinte betudtam annak, hogy mélyen alszom, biztos álmondtam valami marhaságot. Oké, álmodhattam is, elég valószínű, de nem kellemes arra felkelni heti több alkalommal, kapkodva a levegőt, hogy nagyon megijedek mert valaki üvölt "mellőlem".
Volt már veletek hasonló? Igyak nyugtató teát vagy hogy lehet elérni, hogy nyugodtam végigaludjam az éjszakát?
Szia!
Először is lehet, hogy csak álom. Előfordul...
Másik eset:
Ha véletlen abból indulunk ki, hogy valóban van melletted valami fantasy karakter aki neked kiabál míg te alszol akkor a leírtak alapján leszűrhető, hogy ez a valami a te figyelmedre vágyik. Minél többet foglalkozol vele Ő annál több dologgal fog kísérletezni, bár igazából nagyon többre nem képes.
Lehetőségek:
Amit ne csinálj: Bármilyen úton módon felveheted vele a kapcsolatot... inkább ne. Ne is válaszolj, semmi. Az egyetlen ok mikor ezt javasoltam volna ha a "helló" amit hallasz ismerősen csengett volna neked. Ha nem ismerted fel azonnal a hangot akkor inkább hagyd.
Amit csinálj: Ha legközelebb erre ébrednél látványosan vond meg a vállad, igyál 2 korty vizet, és aludj tovább. Te sem kiabálgatnál túl kitartóan valakinek a létezés pereméről aki nem is foglalkozik veled... Fantasy barátunk sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!