Ez az alom mit jelenthet?
Az elo tortenet,hogy a barataimmal kulfoldon elunk.Az ide vezeto ut nagyon hosszu es nehez volt.Szeretunk itt elni es semmi penzert nem mennenk haza,mert utana nem johetnenk vissza.Mar jo par eve,hogy itt elunk es reg nem lattuk a csaladot,otthon es baratainkat.Eros a honvagy mindenkinek,de megis maradni akarunk.
Szoval az almomban valamiert nagyon megharagudott ram az egyikuk es ezert minden cuccomat kidobtak es ok elkoltoztek.Mikor haza jottem a lakasunkba ures volt a haz es sms-ben irtak,hogy menjek haza,mert tobbe nem akarnak velem beszelni.Erre en valamiert vissza mentem Europaba es Londonba voltam.Valamiert buntudatom is volt,de nem tudom miert.Se almomba se az eletben nem tettem keresztbe nekik vagy csinaltam valami rosszat veluk.Orak ota probalom megfejteni,de az almom,de csak az a nyomaszto erzesre tudok gondolni,hogy haragszanak ram.
Az a baj hogy az álmoknak nem mindig van egyszerű egyenes megfejtése, és a dolgok hordereje se mindig akkora mint azt hisszük az álom alapján.
Azt mondod hogy eleve van egy erős honvágyad, lehet az otthoniaknak meg pont szükségük lett volna rád valamiben, és gondolták hogy ha ott lennél egyszerűbb lenne. Tudat alatt fogtad a jelzéseiket és ez az álom lett belőle.
Lehet csűrni csavarni a dolgokat.. Nekem régebben pl volt egy megfigyelésem hogy ha azzal a személlyel vagy eseménnyel álmodok akire vagy amire nagyon vágyom vagy készülök.. egy idő után már ébredés után borítékoltam hogy elmarad a verseny az utazás vagy a találkozó stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!