Szerintetek mit jelenthet? Ti hogyan értelmeznétek ezt az álmot?
Azt álmodtam, hogy egy hatalmas épületben voltam egy előadáson, és utána fel kellett mennem az épületben egy felsőbb szintre. Nem tudom miért kellett, és az előadásra sem emlékszem, csak erre a zitzációra. Mindenki a lépcső felé ment, először én is, aztán meggondoltam magam, mert megláttam egy régi liftajtót. Működött a lift, megindult felfelé, aztán két emelet között megakadt. Majd egyszercsk újra megindult, és két emelet között megakadt. Ez elég sokszor ismétlődött, egyre feljebb ment a lift. Közben többen meg akartak győzni, hogy próbáljak meg kimászni a liftből, amikor megállt két szint között, de én nem akartam. Valahogy nem éreztem biztonságosnak, mert váratlanul megindult, majd újra megállt. Meg valahogy jól éreztem magam a liftben. Sohasem álmodtam ezelőtt ilyesmit, és az életben semmilyen érzést nem szoktak a liftek kiváltani belőlem, nem félek, nem is szorongok ennük, olyan semleges.
Előre is köszi a válaszokat!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!