Érdekelnek más emberek álmai, megosztanátok velem egyet-kettőt? Leírnátok az álmaitokat?
Hali
Mondok egyet amit sosem értettem és igazából nem is tudom hogy csak álom volt vagy mi :)
Ez volt az Álomban :
Feküdtem az ágyamon és bekapcsolódik mellettem a tévé. Fehér a képernyő és egy ember alak jelenik meg benne. Nem ismeritem fel hogy kiaz, egy férfi volt Annyit tudok. Majd így szólt:
Szia ****** ( nevemet mondja) ez a videó rólad készült hogy milyen hisztis voltál kiskorodban. És akkor lejátszódott egy videó amiben 2-3 évesen sírok.
Foggalmam sincs milyen álom ez vagy mint álmodtam. Sosem tudtam megfejteni...
Bocsi véletlen elküldtem 😅😅
És van egy másik ami még kiskoromban volt 4-5 évesen.
Akkor álmodtam mikor megszületett az öcsém :
Egy fura barlangban fekszem.. Alszom. Mikor felkeltem egy bölcső volt előttem. Az öcsém volt benne..
Majd megjelent valami lény... A poliphoz hasonló :/
Sok karja volt és megette az öcsémet.
Majd futni kezdtem. Egyszer nekifutottam egy falnak. Ekkor felébredtem magam elé néztem és a falnak voltam dőlve
En minden nap/ejjel almodom viszont havi kb 1-2 x almodom olyat ami hosszu tortenet elejetol a vegeig es emlekszem ra a mai napig a tobbi mindennaposat elfelejtem hamar.
Kivancsi lennek egy almomra ami sokaig vissszatert kicsi gyerekkoromtol egeszen kb 20 eves koromig.
Az alom:
A lenyeg hogy sieltem egy hegyen es jott egy ugrato es elugrottam, repultem es nagy felelem erzes volt bennem hogy fajni fog ha leerkezem es mielott landoltam volna felebredtem mindig, viszont felnottebb koromban ugyan az az alom csak nem ebredtem fel a landolas elott hanem leerkeztem, volt hogy elestem es olyan volt mint ha osszetornem magam es volt hogy sikerult mentem tovabb es utana keltem fel. De kicsinek is es kesobb is maga a zuhanas erzes es landolas felelem mindig olyan volt es rossz volt. Ez talan mit jelent?
Sokszor visszatérő álom.
Apával megyünk a dunaparton, dél körül és nézzük hogy milyen szép és beszélgetünk. Aztán a másik pillanatban már nem apám áll ott hanem egy vékony, magas, rövid fekete hajú kopaszodó, rövid fekete szakállú kreol bőrű barnaszemű férfi. Ugyanott folytatjuk a beszélgetést és én ugyanúgy apának szólítom. De már akkor mikor megjelenik, tudom hogy megfog ölni. Mindig megöl. Mégis nyugodtan megyek mellette tovább. Bemegyünk egy épületbe, egy raktár szerű szobába.Aztán elővesz egy kést és ordibál. Már megszoktam. Mindig megkérem hogy ne, ezt inkább beszéljük meg, van pénzem elviheti az összeset. Ő hercegnőnek szólít és azt mondja hogy meg kell tennem. Muszáj. Megszúr, többször is, a fájdalom mellett szétáradó melegséget és euforikus érzést érzek. Tudom hogy megfogok halni. Mert megöl. Fekete homályosan látok, felfektet a mögöttem lévő asztalra és továbbszúrkál. A kezem a combomon van és úgy akarja levágni az ujjaimat. Mozgolódok de nincs erőm tenni ellene.
És itt felébredek. Sokszor álmodom ezt, ugyanaz a séma. Gyűlölöm. N3m értem mit jelenthet, vane jelentősége vagy bármi
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!