Szerintetek mit jelent ez az alom?
Figyelt kérdés
Azt almondtam h minden 100 meteren talaltam egy csomo penzt! nagyon sokat2010. jún. 19. 10:49
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs jelent:)
2010. jún. 19. 10:52
2/8 anonim válasza:
Hogy legalább egy kicsit meg kell dolgoznod a pénzért szerintem.
3/8 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy ínséges idők következnek, és ha gazdag akarsz lenni, meg is kell dolgoznod érte! Jegyezd meg! Ha jót álmodsz, általában mindig rossz a jelentése! Ha rosszat álmodsz általában mindig jó a jelentése!
5/8 A kérdező kommentje:
Hat 16 eves vagyok:))
2010. jún. 21. 20:33
6/8 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy kicsit meg kell dolgoznod a pénzedért. Időszakos a bevételed, de ha van akkor nagy pénz hullik a nyakadba. Nekem is volt már ilyen álmom.
7/8 anonim válasza:
Először is gondolkodj arról, mit jelent számodra a pénz. Attól még azzal álmodsz, egyáltalán nem biztos, hogy anyagiakra vonatkozik az álmod. Az álomban minden csak szimbólum, a pénz is csak valami szimbóluma. Ha a gazdagságé, akkor se biztos, hogy az lelki gazdagság. A 100m-enként ismétlődésről nekem biztos valami haladás, folyamat jut az eszembe.
8/8 anonim válasza:
Én gyerek koromban álmodtam hasonlókat, pénzt találtam mindenhol, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!