Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy vissza térő, frusztrál...

Van egy vissza térő, frusztráló álmom. Valaki esetleg nem tudná megmondani hogy mégis mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nos az történt hogy körülbelül picit több mint 2 hete meghalt az én szeretett nagypapám. Hirtelen lett beteg igazából 3 nap leforgása alatt el is ment. Végig bent voltam vele a kórházban de még így se tudtam tőle elbúcsúzni. Igából nem is tudom minek hivják ezt az állapotot de szerintem olyan mintha éber kómában lett volna. Most nem is ez a lényeg. Hanem egy hete minden egyes nap amikor álomra hajtom a fejem megjelenik. Hamvasztva lett és látom ahogy feltámad. De az nem ő. Mármint ugyan úgy néz ki a hangja is ugyan az de nehéz megmagyarázni. A szemei nagyon gonoszak. Meg az egész lénye. Tehát mintha egy idegen lenne az ő testébe bújva. Mindig ugyanaz van. Ledöbbenek hogy ezt meg hogy, hisz meghalt és el kezd velem veszekedni hogy: és akkor?! Most itt van. Az egész testem borzong még álmomban is. Tudom hogy nem ő az. Igazából ilyenkor lefutunk pár kört a szokásos dolgokról hogy miért, hogyan stb majd amikor már egyre biztosabb hogy valaki mással beszélek a félelemtől felebredek. Tudom butaságnak hangzik de kíváncsi lennék rá hogy ennek az álomnak van e valami jelentés és ha igen mégis mi.

Előre is nagyon szépen köszönöm aki tud érdemlegeset válaszolni.

2018. jún. 4. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs esetleg valami miatt lelkifurdalàsod? Valami amit nem beszéltetek meg,stb? Vagy lehet hogy ő nem hamvasztàst akart volna?

Pap volt a temetésen vagy csak búcsúztattàk?

2018. jún. 5. 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagypapám tavaly ilyenkor halt meg, én sem tudtam elbúcsúzni tőle, ő volt az első közeli hozzátartozóm, aki meghalt. Nagyon lelkiismeret furdalásom volt, és nekem is megjelent álmomban, dühösen rám mutatott, és azt mondta, meg fog ölni. Nagyon megijedtem! Hozzátenném még, hogy a halála előtti években nagyon megromlott a kapcsolat közte, és a család között, én is nagyon nehezteltem rá, stb... SZóval szerintem lelkiismeret furdalásod van!
2018. jún. 5. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Hamvasztást szeretett volna. Pap volt aki szónokolt. Utána még mise is volt.

Igazából nagyon szerettük a papát. Nem voltak nagyon vitáink. Szerettem hallgatni ahogy mesél a régi dolgokról.

Sajnos egy kicsit magamat okolom mert ha erélyesebben állok a kórházzal szemben ki, lehet még most is itt lehetne. Persze erre kicsi az esély de mindig ezen rágódok. Meg hogy búcsú nélkül ment el.

Nagymamám szerint az a baj, hogy szerettem volna egy végső búcsút venni tőle hogy ne úgy emlékezzek rá hogy haldoklik, hanem hogy békésen alszik és megnéztem őt másnap még a boncolás előtt. Szerinte ezt nem kellett volna. De az én lelkemnek így sokkal könnyebb. :(

2018. jún. 5. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor mégiscsak okolod magad valamilyen szinten.És még nem dolgoztad fel a dolgokat.

Biztosan érezte azt hogy szeretitek,aggódtok,megteszitek amit tudtok.Bizonyos hogy nem haragszik ràd.2 hét nem nagy idő még elmondhatod neki amit életében nem tudtàl .Talàn megnyugtatna.Én anyu halàla utàn éreztem illetve tapasztaltam még egy ideig a kapcsolatot.Aztàn ez megszűnt.Néha nekem is vannak rossz àlmaim vele de túl kell tenni magunkat ezen.Próbàlj meg àlmodban is szeretettel nem pedig félelemmel közeledni hozzà.

2018. jún. 5. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!