Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mégis hogy álmodhatok ilyen...

Mégis hogy álmodhatok ilyen butaságokat?

Figyelt kérdés

2,5 éve van barátom akit nagyon szeretek, még ha nem is mondom

neki mostanában..mer volt pár veszekedés és kicsit el laposodott a kapcsolat.

De az a lényeg, hogy nagyon szeretem, és sose tudnám megcsalni, senkivel, semmilyen áron!!

Viszont 2x is volt olyan álmom hogy le feküdtem egy régi ismerőssel akivel csak a csokig jutottam a valóságban, és az volt a durva hogy bele mentem és élveztem is..álmomban..viszont utána nagyon rosszul éreztem magamat..szégyelltem magamat.

Illetve volt egy másik álmom amiben egy másik személlyel csaltam meg, de vele “csak” csók volt.

Mégis hogy álmodhatok ilyet amikor ránézni se szoktam szinte másra, mer annyira nem erdekel más férfi?

2017. dec. 20. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudatalatt csak érdekel a másik pasi. Máskülönben nem álmodnál vele.
2017. dec. 20. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Max olyan szinten erdekel hogy mi lehet vele pl hol dolgozik, mer azóta nem beszéltünk.
2017. dec. 20. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Elég az, ha gondolsz rá, pláne ha esetleg alvás előtt jut eszedbe, hogy mi lehet vele.
2017. dec. 20. 23:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, eszembe se jutna hogy ilyet csináljak..:(
2017. dec. 21. 16:19
 5/5 anonim válasza:

Mert a tudatod/tudatalattid egy része igenis vágyik arra, hogy megcsald.

(itt jön a fontos rész, ha úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolatotok akkor nem még lazábbra kell venni a figurát hanem komolyabban dolgozni, hogy visszajöjjön a tűz, mert ha te se mondod/érezteted, hogy szereted meg ő se akkor csak még laposabb lesz az egész ahogy múlik az idő)

2017. dec. 22. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!