Mégis hogy álmodhatok ilyen butaságokat?
2,5 éve van barátom akit nagyon szeretek, még ha nem is mondom
neki mostanában..mer volt pár veszekedés és kicsit el laposodott a kapcsolat.
De az a lényeg, hogy nagyon szeretem, és sose tudnám megcsalni, senkivel, semmilyen áron!!
Viszont 2x is volt olyan álmom hogy le feküdtem egy régi ismerőssel akivel csak a csokig jutottam a valóságban, és az volt a durva hogy bele mentem és élveztem is..álmomban..viszont utána nagyon rosszul éreztem magamat..szégyelltem magamat.
Illetve volt egy másik álmom amiben egy másik személlyel csaltam meg, de vele “csak” csók volt.
Mégis hogy álmodhatok ilyet amikor ránézni se szoktam szinte másra, mer annyira nem erdekel más férfi?
Mert a tudatod/tudatalattid egy része igenis vágyik arra, hogy megcsald.
(itt jön a fontos rész, ha úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolatotok akkor nem még lazábbra kell venni a figurát hanem komolyabban dolgozni, hogy visszajöjjön a tűz, mert ha te se mondod/érezteted, hogy szereted meg ő se akkor csak még laposabb lesz az egész ahogy múlik az idő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!