Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon miért álmodhatok gyakran...

Vajon miért álmodhatok gyakran arról, hogy a lány testvéremmel szexelek?

Figyelt kérdés
Sosem vonzott mint nő, érthető okokból, és soha nem is fog, de álmomban mindig megjelenik, és zavar.
2017. okt. 2. 21:09
 1/9 anonim válasza:
Lehetséges a tudat alattiddal van összefüggésben. Álmomban sok olyan nővel szexeltem, akit a való életben bottal sem piszkálnék és legtöbbször napközben sem volt róluk szó.
2017. okt. 2. 21:12
 2/9 anonim válasza:
0%
Ez csak álom.Felejtsd el.Gondold el en mit éreztem amikor az anyukammal voltam almomban raadasul lanykent.
2017. okt. 2. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Én egyszer kb 12 évesen azt álmodtam, hogy anyukámmal csókolózom, meg hogy apukám elől menekülünk.

Az álmok elég beteg dolgok. Ma pl azt álmodtam, hogy rengetegen meghalnak egy tömegkarambolban (trancsírozódós módon), amit én ilyen "isten módban" kívülről nézek. Utána ébredés után fél órán keresztül nagyon rosszul éreztem magam.

Ne próbálj ezekben értelmet keresni.

26/f

2017. okt. 2. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Jó a kapcsolatotok?Mert egyszer azt olvastam,hogy ennek általában az az oka,hogy tudat alatt jobb viszonyt szeretnél vele ápolni.
2017. okt. 2. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ha beszélsz angolul:

[link]

2017. okt. 2. 21:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Sokszor egymás agyára megyünk, de igen, jóban vagyunk. :D
2017. okt. 2. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Saját magadnak hazudsz. Ha gyakran álmodsz róla, hogy a nővérkéddel szexelsz, akkor néztél rá már úgy, mint egy nőre és nem is tudat alatt. Bejön neked csak saját magadat csapod be ezekkel a hülyeségekkel. Addig még rendben van, amíg csak az álmodban jelenik meg, bár szurkolnék nektek, ha úgy adódna. :D
2017. okt. 2. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudatalattink nyers, és őszinte.

Családtaggal erotikus álom: szorosabb családi kötődésre, tőrődésre vágyás

Fúj, pont vele: valamilyen tulajdonságát irigyelsz tőle. Megfelelési kényszer.

Hírességgel: Úgy érzed, többet érdemelsz, amit jelenleg kapsz.

Nő nővel: Heteró nők is álmodnak másik nővel. Kolléganő

Hiányérzet: gondoskodás, kedvesség.

Ha az álom nem kellemes, más nőkkel (anya) gondjaikat mutatja, jelenthet korlátokból való kitőrés. (Elnyomásé)

[link]

2017. okt. 3. 04:17
 9/9 anonim ***** válasza:

És akkor vonzana, ha nem a testvéred lenne?

Amúgy ez annak a következménye, hogy aznap, gondoltál valami erotikusra, vagy láttál valamit, de nem hagytad, hogy eltűnjön a gondolat, ott maradt valahol a fejedben, valamint valami találkoztál a testvéreddel, ezért a róla készített képek is aktívak voltak a fejedben. Az agy ezeket a gondolatokat pörgeti, valahogy összefűzve, értelmes, de nem logikusan felépített történetekké. Nem arról van szó, hogy tudat alatt vonzódsz hozzá, vagy ilyesmi!

2017. okt. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!