Vajon miért álmodhatok gyakran arról, hogy a lány testvéremmel szexelek?
Én egyszer kb 12 évesen azt álmodtam, hogy anyukámmal csókolózom, meg hogy apukám elől menekülünk.
Az álmok elég beteg dolgok. Ma pl azt álmodtam, hogy rengetegen meghalnak egy tömegkarambolban (trancsírozódós módon), amit én ilyen "isten módban" kívülről nézek. Utána ébredés után fél órán keresztül nagyon rosszul éreztem magam.
Ne próbálj ezekben értelmet keresni.
26/f
Tudatalattink nyers, és őszinte.
Családtaggal erotikus álom: szorosabb családi kötődésre, tőrődésre vágyás
Fúj, pont vele: valamilyen tulajdonságát irigyelsz tőle. Megfelelési kényszer.
Hírességgel: Úgy érzed, többet érdemelsz, amit jelenleg kapsz.
Nő nővel: Heteró nők is álmodnak másik nővel. Kolléganő
Hiányérzet: gondoskodás, kedvesség.
Ha az álom nem kellemes, más nőkkel (anya) gondjaikat mutatja, jelenthet korlátokból való kitőrés. (Elnyomásé)
És akkor vonzana, ha nem a testvéred lenne?
Amúgy ez annak a következménye, hogy aznap, gondoltál valami erotikusra, vagy láttál valamit, de nem hagytad, hogy eltűnjön a gondolat, ott maradt valahol a fejedben, valamint valami találkoztál a testvéreddel, ezért a róla készített képek is aktívak voltak a fejedben. Az agy ezeket a gondolatokat pörgeti, valahogy összefűzve, értelmes, de nem logikusan felépített történetekké. Nem arról van szó, hogy tudat alatt vonzódsz hozzá, vagy ilyesmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!