Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mi, hogy ezek a...

Szerintetek mi, hogy ezek a jelenségek vannak az álmaimban? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy, hogy valami teljesen normálisat, boldogat álmodok és ez egyszer csak megszűnik. Mintha ilyen vihar féleség keletkezne olyan. Például a mamám kertjébe voltam mikor az égen láttam, hogy közeleg felém egyfajta sötétség és amikor más álmaimba is történt ilyen, akkor mindig bedutottam valahova, mintha csak az eső elől menekülnék. A tegnapi álmomban is hasonlóképpen volt, de amikor megláttam azt mondtam, hogy jön a gonosz és elfutottam. Ennek lehet valami különösebb oka? Mivel eléggé frusztráló 15/L

2017. okt. 3. 19:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem jelent jót boldogságra a sötétség. Pusztán félsz attól hogy a jót elmossa a rossz, ilyen egyszerű.
2017. okt. 15. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!