Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért történik velem ez?

Miért történik velem ez?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy semmi összefüggés nincs azzal kapcsolatban amit most elmeselek, de akinek van valami gondolata, kerem ossza meg velem. Egyik nap almodtam egy hírességgel. Pontosan nem emlékszem hogy mi volt benne. Azt tudom h az almomban vonzodtam hozzá. Az almom előtt szerettem, de megsem annyira mint ahogy utana. Az almom utan 1-2 nappal ram jott egy olyan rajongoi "roham" (nem tudok mashogy fogalmazni), hogy egesz nap csak rajta jart az eszem, folyamatosan azt vartam tegyen ki valamit mert megorulok. Olyan volt mintha minden nekem jatszott volna. Kiderult hogy Magyarországon van es nem messze tőlem. Ez utan megjobban ramjott ez a "roham" vagy hogy nevezzem egesz nap az o bejegyzesit neztem, ugyan azt megneztem vagy 8-szor. 2x vegigneztem az 1 oras koncertjet.Aztan ratalaltam a baratnojere aki Magyar es ugy ereztem, hogy egyre jobban kozelebb kerulok hozzá es nagyobb arra az esely, hogy talalkozzak vele. Nem tudom meg mindig kontrolalani magam.Most arra varok mi a kovetkezo dolog, ami szintén nekem jatszik vele kapcsolatban. Nem tudom, hogy ennek van-e valami hattere amiert ez történik velem. Lehet hogy nagy baromsag az egesz, de akinek van esetleg valamilyen ötlete hogy miert van ez, legyon oly szíves ossza meg velem. A bunkó hozzaszolasokra nem vagyok vevő es kíváncsi. Elore is köszönöm. :)

2018. máj. 19. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idos vagy?
2018. máj. 19. 15:12
 2/3 anonim válasza:
Hát akkor álmodsz valakivel, ha sokat gondolsz az illetőre vagy bizonyosan részt vesz az életedben (tegyük fel, hogy követed közösségi oldalakon stb..)Vagy a tudat, hogy itt/ott van létrehoz felé valami izgalmat (nem kell túl mélyre gondolni). Vagy csak szimplán nincs párkapcsolatod és ennek hiánya hozza ki belőled.
2018. máj. 19. 15:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehetséges, köszönöm szépen!
2018. máj. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!