Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálom, ami egy filmre...

Rémálom, ami egy filmre hasonlít talán?

Figyelt kérdés

Kicsit furán érzem most magam, olyan mintha láttam volna már ezt filmen nagyon régen.

Pont most álmodtam, volt 2 szőke hajú lány, de az elején csak az egyiket ismerjük meg. Keres valami ékszert egy raktár szerűségben, ami fontos neki. Közben érte jöttek a szülei, mivel kisebb gyerek még, és látszik ahogy az apja(vagy nevelőapja) molesztálja. Idővel visszatér idősebb tini korában, és találkozik az ikertestvérével aki ugyanúgy néz ki, csak félénkebb. Beszélgetnek, ő is ugyanazt keresi, de nem tudom, hogy ő is miért. Közben estefelé hallják, hogy megint jönnek a szülők.

(A lányok nevét láttam és hallottam is az álomban de nem jut eszembe mert olyan borzalmas volt a vége, hogy elfelejtettem xd)

Megegyeztek, hogy most a másik lány menjen a szülőkkel, a másik pedig elbújt, nem is tűnt fel a szülőknek. Az a lány pedig ottmaradt megkeresni az ékszert, de közben valami gonosz ember elrabolta aki ott lakott és bezárta, szörnyű gyilkolásokat mutatott neki, megtanította gyilkolni. Mikor idősebb lett az a lány aki a szülőkkel ment, visszament a testvéréhez és megdöbbentette amit látott. Mindenhol testrészek, és a tesója. Elmesélte, mi történt vele és már ezt csinálja. Sejti, hogy annál az embernél van amit keresnek és a bizalmába akart férkőzni, de nagyon "megszerette" a gyilkolást, közben körözött személy is lett.

(Láttam a képét, ilyen nagyon szőke, gondot hajú lány volt rajta, de azóta levágta a haját mintha fiú lenne.)

Aztán valahogy felgyorsultak az események és az a gonosz ember valami démon vagy szellem volt akit bebetonoztak oda és valahogy rátaláltak és "megölték" úgymond. A végén egy vízben voltak, valami alagsorban és ott segített a lányoknak "valami" megölni a gonoszt.

Először nem volt borzalmasan ijesztő a sztori, de aztán egyre véresebb volt. Fura, de mégis úgy érzem, mintha láttam már valahol ezt nagyon régen xd

2018. máj. 7. 03:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? 😂
2018. máj. 7. 10:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogy esetleg van e ilyen film xd
2018. máj. 7. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!