Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Anyaval egyszerre almodtunk...

Anyaval egyszerre almodtunk hasonlot halalrol, ez mit jelenthet? Determinalt, hogy be fog kovetkezni?

Figyelt kérdés
En soha nem emlekszem.altalaban az almaomra,ha igen akkor is csak ilyen aktualisan foflalkoztato dolgokrol szoktam almodni. Most viszont azt almodtam kiesett a fogam. Anyukam sajnos tobbek halalat is megalmodta,a sajat edesanyjaet is meg fiatalabb korabban es azota is volt 2-3 alkalom amikor arrol almodott,hogy valaki meg fog halni es meg is tortent azzal az emberrel. Ma gyorsan irtam neki felkeles utan,hogy mit almodtam,erre irta,hogy o pedig azt,hogy meghalt a neveloapam,latta a koporsot is meg mindent. Ez nagyon felelmetes osszefugges szerintem,ez be fog kovetkezni vajon? Mit lehetne tenni?
2018. ápr. 29. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki sajnos meg fog halni!Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni!
2018. ápr. 29. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit.
2018. ápr. 29. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
Előbb-utóbb mindenki meghal.
2018. ápr. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!