Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez úgy most mi?

Ez úgy most mi?

Figyelt kérdés

Volt egy elég furcsa álmom...

Arról álmodtam, hogy benn voltunk történelem órán, de a tanár sehol, és Én kértem a padtársamtól hibajavítót. Neki nem volt jó a hibajavítója, és ezért mérges lettem és átültem egy másik osztálytársnőm mellé, és elkezdett Nekem magyarázni mindenről, és először csak annyit mondtam, hogy „Csönd.” Másodszorra már azt mondtam, hogy „Fogd be!” És harmadjára már ráüvöltöttem, hogy „Azt mondtam kussolsz!” Amiben az a legfurcsább, hogy Ő végig mosolygott, ami azért durva, mett hanem valakivel üvöltöznek, akkor általában nem szokott mosolyogni. Persze ez csak egy álom. De aminem még furcsább, az azjó, hogy ezzel az osztálytársammal nincs semmi bajom. Szóval nem vesztünk össze, nem utálom. Szóval ezt az álmot nem is igazán értem... Mi lehetett ez?

2018. ápr. 28. 08:51
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy néhol értelmetlen, csak random ki szokta javítgatni.

Hanem=Ha

Aminem=Ami

Azjó=Az

2018. ápr. 28. 08:54
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy mennyire segítek, de megpróbálok az én szemszögemből valamit adni, és hátha segít. Legalábbis remélem...

Általában a veszekedés, ordítozás az álomban valamilyen problémát jelent azzal a személlyel. Mivel azt írtad, hogy nincs vele problémád, az is lehet, hogy neki van veled problémája. Az iskolában történt az egész, ahogy írtad, és nem volt egy kellemes szituáció, ez együtt valami ármányt szokott jelenteni. Szóval szerintem ez az osztálytársad a hátad mögött kibeszél, és nem hiszem, hogy kedvel...

Ez csak az én fejtegetésem volt, nem biztos, hogy így van, de remélem valami van benne, amit hasznosíthatsz.

Üdvözlettel Dávid

2018. ápr. 30. 03:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! (:
2018. máj. 1. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!