Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig vérrel?

Miért álmodok mindig vérrel?

Figyelt kérdés

Pár hete folyamatosan vérrel álmodok.

Leírom részletesebben az álmaimat:

Kb ezzel az álommal kezdődött az egész:

Születés napom volt. Egy istálóban voltam mert anyám azt mondta, hogy meglepetéssel készült nekem. Kaptam egy lovat tőlle. Egy szép fehér (vagyis, szürke) lipicai mént. Nem is volt teljesen lipicai, félvér volt. Félig arab telivér, félig lipicai (hozzátenném, hogy nem nagyon értek a lovakhoz meg nem is érdekelnek. Pont ezért nem értettem, hogy mit keresnek az álmomban lovak)

Sérült, sánta volt a mén. Hányatott sorsa volt. Sovány is volt és kiálltak a csontjai. Nagyon magas volt. Magasabb mint a többi ló. És inkább volt emberi mint állati az egész lénye.

Fura módon telepatikusan tudtam vele beszélni.

Elmondta, hogy volt egy szerelme. Egy fekete vagy sötét pej, fiatal kanca. Akit "lepényellő" kancaként tartottak (na most jönn a beteg része)

Vért itattak a kancával hónapokon keresztül (terméketlen volt ez a ló és még "szűz" is)

Aztán valamiért szűzen egy méhlepényt ellet amibe belepusztult. A méhlepényt pedig megetették a vemhes kancákkal, hogy erős csikókat tudjanak elleni.

A haldokló lepénytellő kancának pedig kifolyatták és felfogták az összes vérét.

Na itt ennél a résznél felébredtem szerencsére.

Egy másik álmomban nekem volt szükségem vérre. Olyan embereket kerestem akiknek azonos a vércsoportja az enyémmel és még szűzek.

Nem értem ezeket az álmokat.

Megrémítenek.

Mindegyikben valamilyen szinten ott a nemiség és a vér is.

Meg hogy valakinek kell mások vére.

Miért álmodhatok vérrel?

Mit jelent az álomban megjelenő vér?

2018. ápr. 21. 12:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hamarosan menstruálni fogsz, amitől félsz.
2018. ápr. 21. 12:29
 2/12 A kérdező kommentje:

Valóban nem szeretek menstruálni de a menstruációm elött pár nappal mindig van egy visszatérő "jelző álmom"

Mégpedig az hogy menstruálok. Ebből az álomból szoktam tudni, hogy hamarosan, vagy aznap vagy másnap meg fog jönni

Fura módon képes üzenni a test az álmokon keresztül.

Ezek az álmok viszont amiket leírtam másabb jellegűek.

Legalább is én másabbnak érzem (ráadásul nemrég volt meg ezért nem hinném, hogy azt jelezné hogy megfog jönni a menstruációm)

2018. ápr. 21. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem nézel túl sok horrort vagy krimit? Esetleg valaki a családban súlyosan beteg.
2018. ápr. 21. 12:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem nézek krimiket és horrort sem mostanában. És nem nagyon van a családban beteg családtag sem.

Ezért is furcsálom az egészet.

2018. ápr. 21. 12:44
 5/12 anonim ***** válasza:
A lepényellő dolgot a valóságból vagy az álomból merítetted? Esetleg folytatólagos az álmod, a ló így mesélte? Nemed, korod?
2018. ápr. 21. 15:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Ilyen lepény ellés tuti nincs a valóságban. Ez teljesen random álmodtam.

A ló mesélte el álmomban ezt az egészet. De közben láttam a ló emlékeit is.

Amúgy egy 21 éves lány vagyok.

2018. ápr. 21. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
A valóságban volt mostanában születésnapod? (A álom előtti egy hétben kérdem.) Kaptál-e anyukádtól ajándékot, vagy meg lepett-e valamivel?
2018. ápr. 22. 07:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem volt születés napom mostanság (szeptemberi vgyok) és ajándékot sem kaptam.
2018. ápr. 22. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
A barátozásba, a pasizásba beleszól anyukád? E téren történt-e változás?
2018. ápr. 22. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Anyukád fel akar vidítani (születésnap). Mert úgy látja rossz hangulatban vagy (istálló). Felvázolt neked egy jó (fehér) és becsületes (szürkés) életcélt (ló). De úgy érzed neked ez nem jó (sérült, sánta), nehéz megvalósítani (hányatott sors), szomorú lennél (sovány), számodra elérhetetlen (magas). Folyt. köv.
2018. ápr. 22. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!