Több napja a volt barátnőmről a álmodok akivel már 1 éve nem találkoztam. Miért lehet ez?
Nekem is van egy hasonlo ismerosom. :) De biztos nem te vagy az, ugyhogy ne aggodj. Fura, de lehet van ertelme az utolso mondatodnak. Mi havonta 1-2x beszeltunk, es elotte valo nap, mindig rola almodtam, vagy nap kozben jart a fejemben, es csodalkoztam is, hogy ilyen nem letezhet, hogy pont ilyenkor ir.. mar mondtan magamban amikor eszembe jutott, vagy almodtam rola, hogy 'na, megint irni fog'xd beszeltem is vele errol, es forditva is tortent meg, hogy en irtam ra, de o is ram gondolt kozvetlenul azelott, hogy rairtam volna. Es csak akkor, maskor nem.. fura dolog.. remelme most nem fog ram irni xd
Es egyebkent engem is nagyon lefarasztott szellemileg.. szoval ebben is hasonlitunk. Mar a jelenlete is farasztott.. Sajnos en tul sokaig turtem, es meg mindig nem vagyok teljesen onmagam, pedig mar egy jo ideje nem lattam, es nem is beszeltem vele.
De egyebkent az is lehet az ok, amiert rola almodsz, hogy valami teljesen mas dolog miatt vagy faradt, es a tudatalattid vele koti ossze ezt az erzest.
Probald kipihenni magad rendesen, es tudatosan ne gondolj ra. Marmint ha eszedbe jut, probald meg elterelni a figyelmed. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!