Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért csalom meg a párom...

Miért csalom meg a párom álmomban?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a páromat, minden percem vele töltöm amikor csak lehet, több mint egy éve együtt vagyunk és sose csalnám meg, de egyre gyakrabban azt álmodom, hogy megcsalom olyan pasikkal akiket nem is ismerek. Álmomban van hogy élvezem, hogy ezt csinálom de olyan is van hogy tudom hogy nem akarom de mégis megteszem. :( Mikor felébredek rossz érzés fog el :( Mitől lehet ez?

(álmoskönyvet olvastam, de az a 2-3 szó nem kielégítő válasz számomra :D szóval aki ért hozzá kicsit hosszabbat írjon ha lehet, köszi :) )

L/20

2010. jún. 12. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
én nem vagyok hozzáértő, de sztem tudatalatt fantáziálsz és ez álom formájában jelenik meg. de am ne foglalkozz ilyen álmoskönyvekkel, szereted az a lényeg!
2010. jún. 12. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
ezt egy életen át kell játszani... amíg feszül a húr
2010. jún. 12. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudat alatt vágysz az újdonságra, hogy más pasikkal is kipróbáld. Attól, hogy szereted a barátod, még vágyhatsz erre.
2010. jún. 12. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!