Rémálmok az exbaráttal, hogy szabaduljak tölük?
Igen, még nem dolgoztad fel és aktiv memóriában van tartva.
Nekem hasonlo (szakitáa utáni sirva ébredéseket okozo álmok)akkor multak el amikor álmomban tudatosult bennem hogy hiszen ő nem is lehet itt, mert szakitottunk. Olyan érdekes azalatt a 3 napos kálváriámon pont el volt tűnve a macskám("ellopta"egy szomszédgyerek és bezárta)és 4. nap mikor először ébredtem normál, kinyitom a szemem és épp nagy lazán jött felém, hozzámbujt, mintha mindketten egy háboru végén leltünk volna egymásra. Anya mondta el később mi volt a macsekkel
Furcsa. Nekem épp ellenkező a problémám. Vert, bántott(szavakkal is), lekezelt, rámszállt, terrorizált, zaklatott az exem. Mégis fojton csak jó álmaim vannak vele. Olyanok, hogy mennyire szerettem, mennyire jól éreztem magam vele stb. Pedig egyáltalán nem hiányzik és megvetem azért, amit velem tett.
Már kb fél éve, hogy szakítottam vele, de még mindig sokszor álmodom róla. Pedig csak 8 hónapos kapcsolat volt.
Tudomnem egyszerű, de próbálj meg nem erre gondolni. Ilyenkor mimdig másfele terelem a gondolataim az általában segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!