Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodhattam ezt?

Miért álmodhattam ezt?

Figyelt kérdés
Pár napja azt álmodtam, hogy egy elég nagy bevásárló központban sétálok nem tudom mit kerestem ott és mindenhol tele volt csak lányokkal, miután felébredtem gondolkoztam azon, hogy mit jelenthetett, mert sosem álmodtam ilyet. Bár az igaz, hogy múlt héten itthon kb. a halálba szekíroztak, hogy mikor lesz már valakim stb. főleg anyám kérdezgette egyfolytában, mert mondta, hogy nem jó egyedül. Mit jelenthetett? Kíváncsi vagyok.

2018. márc. 28. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lányokból nagy a kínálat, de pénzbe kerül, ára van. Vettél valamit? Egyedül voltál? Történt valami a sétán kívül?
2018. márc. 28. 08:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem történt semmi. Egyedül igen semmit, bár azt

se értettem mit keresek ott, mert nem szoktam ilyen

helyekre császkálni. Sétán kívül? Felébredtem és

meglepődtem ezen az álmon. Köszönöm a választ.

2018. márc. 28. 08:54
 3/3 anonim válasza:
100%
Költözz el otthonról, szerintem az a megoldás. A csajok majd jönnek, az agglegény élet pedig király szerintem :D
2018. márc. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!