Mi van velem? Miért álmodhattam ezt? A csók tényleg szomorúságot jelent?
Figyelt kérdés
Egy táborban egy fiunak szerelmet vallottam ő meg elutasitott ez már 3 hete történt. Most azt álmodtam a fiuval hogy elmentem hozzájuk ő nem akart beszélni velem de az anyukája behivott vacsorára. Vacsora után ő lefeküdt a földre én meg mellé ültem.Elkezdtem magyarázkodni neki és sűrűn bocsánatot kértem.Erre ő valami furcsát reagált mire azt mondtam egyelek meg.Közel hajoltam megsimogattam az arcát és megcsókoltam.Ő csak mosolygott aztán visszacsókolt.2017. aug. 13. 08:54
1/3 thoomas26 válasza:
A lelked mélyén bánt az, hogy az a fiú visszautasított, s vágynál arra, hogy ez bár pozitív kimenetellel történt volna meg, s most együtt lennétek, szeretnétek egymást. Ezt a vágyad jelenítette meg az álmod.
A csók - bár valóban szomorú vagy, hogy nem jött össze a szerelmet vallás - inkább az ebbéli vágyad kifejeződése.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) bár eddig teljesen azt hittem hogy már egyáltalán nem érdekel de úgy tűnik a szivem mélyén még mindig érzek iránta valamit
2017. aug. 13. 09:19
3/3 thoomas26 válasza:
Szívesen.
Így van, az álmok a tudat alattiból táplálkoznak, így a lelked állapotának a meztelen igazságát mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!