Mit jelent ha két ember ugyanazt álmodja? (nem csók vagy ilyesmi csak egy szimpla álom)
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 23:32
2/7 anonim válasza:
Semmit. Nekem sokkal többször visszatérő álmaim is vannak. Az álmoknak nincs jelentésük.
3/7 anonim válasza:
Aki azt irta, hogy az almoknak nincs jelentoseguk az teved.
Ha ugyanazt almodtatok akkor egymasra gondolhattatok, vagy valami oknal fogva a sors osszekototte a lelketeket.
Almok: segitenek megfejteni az eletunk egy egy szakaszat, valaszokat ad kepek formajaban, jovot mutat vagy multat.
De egyaltalan nem haszontalan.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. jún. 27. 02:12
5/7 anonim válasza:
Velem volt olyan hogy eggy lány azt álmodta hogy összejött velem, és énis azt, és még a történet is hasonló volt, de nem mondtam el neki hogy énis azt álmodtam..
6/7 anonim válasza:
Semmi jelentősége. Nem létezik varázslat, nevetséges az aki azt hiszi hogy az álmoknak jelentőségük van.
7/7 Helyes válasz válasza:
Az álom lehet természetes velejárója az alvási ciklusnak,és lehet természetfeletti tartalmú is.De nem szabad felelőtlenül megközelíteni.Az Istentől való álmok segítenek,ill.segítő szándékú figyelmeztetéseket tartalmazhatnak.A gonosz is adhat álmot.Annak tartalma mindig a biblia tartalmával szembehelyezkedő,vagy törekvést előmozdító,végeredményét tekintve pusztító.Az álomnak nemcsak a mondanivalója fontos,hanem a hangulata,kiváltott érzelmei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!