Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezt miért álmodhattam?

Ezt miért álmodhattam?

Figyelt kérdés

"A kör" C. filmmel kapcsolatban álmodtam.

Az álmom hol világosban, hol sötétben. A lényeg az, hogy azzal kezdôdött az egész, hogy számítógépes játékot játszottunk a haverommal , mégpedig a körrel. Az intronál beleestünk az álomba. Onnantól kezdve meg-meg jelent. Akkor még kibírható volt, de már mikor hatodjára is a pofámba ugrott, akkor megfogtam és belenyomtam a féjét a mosdókagylóba, hogy megfulladjon. (Tele volt vízzel) pár percig ott nyomtam lefelé puszta erőből Morgan fejét. Akkor rendes alakjába összeesett. Utána rá 2 percre ismét élet jeleket mutatott. Mondom, ilyen nincs. Ekkor kirohantam a világos utcára, ahol ismét megjelent normális, ember alakjában. Én ekkor azt mondtam neki, hogy menjen, keress magadnak egy helyet, házat, ahol kedvesek lesznek veled. Ekkor mosolygott és azt mutatta, hogy nézek oda az utca végére. Oda nézek, aztán mire visszafordulok átváltozott abba a Sőtét, szörny alakjába. Legalábbis a feje.

Aztán rámugrott, megölt , vagy nem tudom, hogy mit csinált, de felébredtem.

Folyt rólam a víz. Nagyon megijedtem.

2018. febr. 4. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Jelentősége csak a visszatérő álmoknak van! De ez itt csak annyit jelent, hogy az agyad így dolgozta fel az "információkat" amit aznap kapott. Itt a vége, fuss el véle!
2018. febr. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!