Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha Soros Gyurival...

Mit jelent ha Soros Gyurival álmodtam?

Figyelt kérdés
Ez most tenyleg nem kamu kerdes. Valamelyik nap azt almodtam hogy egy szindarabot adunk elo tobben is, es Soros volt benne az egyik szereplo, majd beszelgettunk is. Amugy eloben nem tamogatom azt amit csinal, es fogalmam sincs hogy az almomba is hogy csoppent bele, mikor nem is erdekel hogy mit csinal (ertesetek jol), es csak neha lattam a mediaban. 14/l
2018. márc. 15. 19:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Feltételezve hogy komoly a kérdés: azért álmodtál róla mert benne van a tudatodban. Miután tele van vele plakátolva az ország, nehéz nem tudomást venni róla, miután a propaganda-média ezt fújja a médiumaiban, nem lehet nem hallani-látni-olvasni róla (fogalmad sincs mit csinál, csak amit állítanak róla). Az álmodban pedig azok a dolgok is megjelennek amik a tudatod részei.

Semmit nem jelent pont emiatt ez az álom, de a többi sem. Csak az agy generál az emlékekből és fantáziából valamit.

2018. márc. 15. 19:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is álmodtam már róla. Az álmomban a tanárom volt, ZH-t iratott és megbuktatott.
2018. márc. 15. 19:20
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Adjátok az ötleteket az új pkakátokra xD

"Soros már az álmaidba is beférkőzik. Ezt nem engedhetjük!"

2018. márc. 15. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:

koszonom az eddigi valaszokat. Akarmennyire is hihetetlen, ez tenyleg egy komoly kerdes. En eleg durvanak tartom hogy a media, egy ilyen idos mint en (14eves) gyerek fejebe is igy beagyazza a politikat. Igazabol engem igy 14 eves fejjel csak nagyonkicsit erdekel a politika, de meg nem foglalkozok vele meg annyira. Hiszen nem sok mindent ertek belole.

Amugy utolso valaszolo: ezen jot nevettem, de lassan mar idaig jutunk 😂😂

2018. márc. 15. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy előző életében migráns voltál.
2018. márc. 15. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Mivel minden mediában(tv, rádió, újság, stb.) plusz utcai plakátokon, nem zeti konzultációkban "belebotlik" az ember, nem olyan különös ez.
2018. márc. 15. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Az színdarab a saját életedről szól. A Soros hatással van többekre is és így rajtuk keresztül rád is (szereplő), de közömbös számodra (beszélgettünk).
2018. márc. 16. 02:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy nagyképű kölök vagy, ha 14 éves létedre az öreg Soros neked per "Gyuri",
2018. márc. 16. 06:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolso: Oke XDDD
2018. márc. 16. 09:48
 10/14 anonim ***** válasza:

a propagandát már az álmokban is nyomatják!

Meneküljünk!

2018. márc. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!