Azt álmodtam hogy a Demokratikus Koalíció kap majd 2/3 ot mennyire igaz?
Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 04:40
1/29 Sulek Péter válasza:
Elég nehéz elképzelni,de álomnak jó lehet egyeseknek.
2/29 anonim válasza:
Hát akkor én csomagolnék. Hála erre kevés az esély.
3/29 anonim válasza:
Lefekvés előtt már kerüld a nehéz kaját.
4/29 anonim válasza:
Hát, azt neked kell tudni, hogy mennyire igaz. Ha tényleg ezt álmodtad, én elhiszem neked. Mármint azt, hogy ezt álmodtad. :-)
5/29 anonim válasza:
Kedvenceim azok a válaszadók, akiknek össze van készítve az utazóbőrönd... Ha ez meg az lesz, én csomagolok... :-) Mennnyeteeek bakker!
6/29 anonim válasza:
Ilyen rémálmom nekem szerencsére még soha nem volt. Mindenesetre ha megtörténne, igyekeznék a lehető leggyorsabban elmenekülni az országból.
8/29 anonim válasza:
Én azt álmodtam egyszer, hogy az utcánkban van egy csapóajtó és ha ott lemész ott laknak a kannibálok. Kb ugyanekkora a valóságtartama
9/29 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!