Akik álomfejtéssel foglalkoznak?
Figyelt kérdés
Honnan tudjátok hogy mit jelentenek az álmok? Hol tanultátok? Nagyon érdekel a dolog, de kb mindenhol mást olvasok mindenről.2018. márc. 4. 16:49
2/4 anonim válasza:
Szerintem a Jin tudatosság,mert alapvetően két csoportra lehet osztani az embereket.Jin és Jang,férfi és női,misztika és mágia,kifelé élők kontra befelé nézők...Igazságkeresőknél is jól észrevehető,hogy kétfelé mennek az ébredezők:cabal,konteó és ufókutatás a másik oldal pedig a rejtett tudást választja,mint az ezoterika,asztrológia,szimbolika tudománya,karakterológia,lélekgyógyászat stb...én mindkettőt megjártam és a fehér jang oldal zsákutca,a kifelé forduló tudat vakfénye,de a "sötét oldalon" gyorsabban halad a lélekfejlődés,az érzelmi intelligencián keresztül fejlődik a tudat is...tehát minél öregebb és bölcsebb a lélek,annál ösztönösebben mennek ezek a fordítások..
3/4 Fish1 válasza:
Az álmok jelentését mindenki saját magának fejtheti meg legnagyobb sikerrel szerintem. Ehhez vezess álomnaplót és figyeld a párhuzamokat az álom és a valóságbeli történésekkel kapcsolatban, egy idő után észre fogod venni az egybeeséseket. Szerintem álmoskönyvre meg hasonló dolgokra támaszkodni nincs értelme, mert se az álmoskönyv, se mások nem ismerik a gondolatvilágodat és az érzelmeidet. Ennél fogva értelmét veszti az egész.
4/4 anonim válasza:
Itt az oldalon, ha olvasgatod a megfejtett álmokat sok tapasztalatra tehetsz szert. Rá kell jönni az álom fő mondanivalójára. És utána lehet finomítani a jelképek értelmezését a mondanivalóhoz. Ehhez kell empátiás készség, élettapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!