Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Foglalkoztok álomfejtéssel?...

Foglalkoztok álomfejtéssel? Az álmomban felkeltem az ágyról, és a szemben lévő ágy szélén ott ültem magam előtt.

Figyelt kérdés
láttam önmagam de nem volt arcom, az egész egy fekete árny volt. és ez az árny már 3-szor volt az álmaiman.
2015. febr. 20. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Karinthy: ...álmomban két kis macska voltam és játszottam egymással...
2015. febr. 20. 19:43
 2/13 Legoman ***** válasza:
41%

Amikor álmodik az ember, akkor elhagyja a testét, és egy másik síkra lép. Olyan, mint az asztrális utazás/kivetülés. Lehet, hogy veled is az történt éppen, hogy elhagytad a tested, de nem léptél másik síkra, és ezért láttad magad. De az is lehet, hogy ez tényleg egy álom volt, akkor viszont én szerintem ezt jelenti:

Rólad nem tud senki se semmit kideríteni, mert nem mutatsz senkinek semmit. Szinte már észre se vesz senki, mert annyira nem mutatsz ki semmit, hogy azt hiszi az ember tényleg nincs is ott semmi, csak egy fekete árny.

De elnézésedet kérem, ha nem így van. :)

2015. febr. 20. 20:48
 3/13 A kérdező kommentje:
hát igazából a depresszió miatt befelé vagyok fordulva és csuklyát hordok 5-6 éve télen nyáron és ezért kaposváron mindenki ismer ránézésből. és egyszer egy sátánista gyerek azt mondta hogy van egy árny,úgynevezett entitáns a szobámban. igaza volt mert azt szoktam érezni esténként hogy valaki van a szobámban, és az árnyról álmodtam már előtte. lehet segít valamiben ez az árny?
2015. febr. 20. 20:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez az árny nem segít, viszont könnyen lehet a depressziód okozója.Szerintem őt látod, nem magadat.El kellene küldeni!
2015. febr. 20. 21:21
 5/13 Legoman ***** válasza:

Egyetértek. El kellene küldeni ezt az árnyat. A fekete árny soha nem segít, csak bajt okoz.

Aztán vedd le ezt a csuklyát a fejedről, és élj a mának! :D

2015. febr. 20. 21:30
 6/13 A kérdező kommentje:
régen csúfolt néhány lány és sajnos vevő voltam rájuk. és azóta elzárkózva élek. és mivel nem vagyok társasági életben így lehet ezért látogatott meg engem az árny.
2015. febr. 20. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy elzárkózott életet élsz, hanem inkább az érzések.A negatív érzések, pl, depresszió, düh, félelem vonzzák, illetve az ilyen embereket jobban megkörnyékezik a rosszindulatú entitások, mivel gyenge emberrel könnyebb befolyásuk van.Illetve kiváltói is lehetnek a depressziónak.
2015. febr. 20. 21:45
 8/13 A kérdező kommentje:
a szürke bőrtónus, nagy fej, nagy fekete mandula szemek gonoszság jellemzői?
2015. febr. 20. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Na, kamu kérdés, ugye?!

Ne mondd, hogy a "kis szürkéket" nem ismered fel!

2015. febr. 20. 22:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Ismerem ôket. csak nem tudom hogy ôk jók e.
2015. febr. 20. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!