Hogyan lehet pénzt keresni álomfejtéssel?
Figyelt kérdés
Ha valaki képzett benne, miért ne lehetne?2013. aug. 17. 14:25
1/6 anonim válasza:
Manapság sok mindennel lehet pénzt keresni. Szerintem ezzel is lehet.
2/6 anonim válasza:
Ha találsz olyan ostobát, aki hisz neked, akkor igen. Képzett álomfejtő nem létezik.
3/6 A kérdező kommentje:
De igen, én.
2013. aug. 17. 16:49
4/6 anonim válasza:
Na jó de csak azért, mert te azt mondod, nem fogják elhinni. Plusz igen sok ember nem is hisz az ilyesmiben, szóval alapból ők kiesnek ebből a körből. Kiseik még egy csomó ember amiatt, hogy úgysem tudnának neked fizetni.
Én mondjuk nem mennék el, mert szerintem az álmok meg inga, kövek, aurák stb... valamelyikével gondom volna, sámánt keresnék. No de a sámán nem pénzért segít...
5/6 Farkas András D. válasza:
Tanulsz mellé egy kis pszichológiát is, na meg a testbeszéd enciklopédiáját is érdemes elolvasni, és azt mondod médium vagy, ha tudsz hipnotizálni, érted a testbeszédét, és könnyen megállapítod milyen ember sokat kaszálhatsz, na meg persze sok dolgot kell kérdezni, és ha egyszer ráhibázol, onnantól elkezd hinni, és elfelejti, hogy jó párszor mellélőttél, és csak azt jegyzi meg amit eltaláltál, vagyis általában így megy az elkeseredett, befolyásolható embereknél, akik nem is az igazságra hanem inkább a reményre vágynak. Többet kereshetsz vele, ha jó vagy, mint álomfejtőként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!