Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy tudnám elmekerülni azt,...

Hogy tudnám elmekerülni azt, hogy ezt álmodjam?

Figyelt kérdés
Már többször is előfordult velem, hogy álmomba rájöttem arra, hogy álmodom és ez miatt nagyon megijedtem, de akárhogy próbálkoztam nem tudtam felkelni.Természetesen a végén mindig sikerült felkelnem, de eléggé megszenvedtem vele minden egyes alkalommal és nem egy kellemes érzés. Főleg, azért, mert tehetetlen vagyok és félek baj lesz belőle ha ne kelek fel.
2018. febr. 27. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Keress fel egy pszichiátert.
2018. febr. 28. 07:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdjük azzal, hogy olyan szó nincs, hogy: ez miatt. Olyan van, hogy emiatt, kérlek ne ferdítsd el a nyelvet. Tehát, ha rájössz, hogy álmodsz akkor az azt jelenti, hogy tudatos álomban vagy ami elég ritka, és nagyon jó, csak tudni kell használni. De mivel neked ez nem megy és fel akarsz ébredni, ajánlom a következő módszert: mond el magadba, hogy most 1-5ig számolok, és mire az 5-höz érek, felébredek. Aztán kezdj el számolni és fel fogsz ébredni.
2018. febr. 28. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Mások évekig gyakorolják a módszert, hogy elérjék a tudatos álmodást, te meg elkerülnéd? :D Hát jó.

Álmodban becsukod a szemed és lecsendesíted a gondolataidat (relaxálsz). Ettől felébredsz.

Illetve egy még gyorsabb módszer, hogy nagyokat pislogsz, arra koncentrálva erősen, hogy a valóságban is kinyitod a szemed. Ez gyakorlást igényel.

2018. márc. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!