Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan álmodjam azt amit én...

Hogyan álmodjam azt amit én szeretnék?

Figyelt kérdés
Én nekem mostanában rémálmaim vannak és azokat sem tudom befolyásolni.Arra gondoltam,hogy elkéne érni azt,hogy azt álmodjam amit akarok.Tudtok valmamit javasolni,tanácsolni?

2014. júl. 30. 15:44
 1/4 anonim válasza:
Erosen gondolj arra akivel almodni szeretnel.en neha ugy alszok el hogy koncentralok egy kerdesre es meg is kapoma valaszt ra persze ez nem mindig jon ossze
2014. júl. 30. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát az kezdőként nehéz.De ajánlom olvass utánna kicsit az Asztrál utazásnak.Sokkal jobb dolgokat is találasz majd benne.

Ajánlom Richard Webster könyvét az Asztrálutazás c.

Akár pdf-be is letudod tölteni és sok hasznos tipp,tanács van benne.

2014. júl. 30. 16:01
 3/4 Lionkind ***** válasza:

Szia!

Két könyvet ajánlok neked ha érdekel a téma. Ez az álmok irányitásáról szól:

Csögyal Namkhai Norbu - Álomjoga és a természetes fény gyakorlata

Ez pedig az aztrál utazásról (nekem obban tetszett mint Richard Webster könyve) :

Robert Bruse - értekezés az asztrálprojekcióról 2

A 2 azt mutatja hogy átdolgozta az első könyvet, mások kérdései és tapasztalatai alapján is.

Szép Napot!

2014. júl. 31. 08:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt is találhatsz néhány okosságot: tudatos-alom.hu
2014. aug. 9. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!