Ez miért van? És mit jelent? Mit tegyek hogy ne ezt álmodjam?
Kb. 3 naponta mindig ugyanazt álmodom. Ami egyébként egy rémálom és borzasztóan szomorú és letört vagyok miatta, nem tudom miért.
Az álom azzal kezdődik, hogy édesanyám hálószobájában állok és az ágyán fekszik egy nagyon csúnya, visszataszító férfi. Csak egy kérdés jár ott a fejemben. "Leszúrjam, vagy ne?" Aztán ugrás. Egy hotelbe vagyok ahol egy ismeretlen családnál vacsorázok. Egyszercsak beront az a férfi és elrabolja a kislányukat. Én késztetést érzek arra, hogy utánukrohanjak, ezért meg is teszem. Ekkor veszem észre, hogy úgy néz ki ez a hotel, mintha egy húsz éve elhagyatott elmegyógyintézet lenne. Hallok egy sikítást, a kislány meghalt. El kéne mondanom a családjának, indulnék is vissza hozzájuk, de visszakerülök édesanyám szobájába, ahol még mindig ott fekszik a férfi. Ugyanaz ez a kérdés megy a fejemben. "Leszúrjam vagy ne?" Észreveszem, hogy van egy kés a kezemben, neki is rontok, de csak a vállát találtom el. Erre gúnyosan felnevet, és megfolyt. Vége az álomnak, felébredek. Ez miért lehet? Mit csináljak hogy ne legyen? Szükségem van segítségre..
Köszönöm hogy végigolvastad.
Előző vagyok,Bocsi
*Új férje/új barátja
Az biztos, hogy van valaki (vagy valami), ami dühöt vált ki belőled, és anyukádhoz is lehet hozzá köze.
Nem történt valami rossz dolog veled gyerekkorodban esetleg, aminek köze lehetne ehhez az egészhez? Valami, amit a legszívesebben elfelejtenél, és próbálod már régóta elnyomni magadban, de néha-néha előjön?
Mert elképzelhető az is, hogy az a kislány igazából te vagy, akivel régen történt valami rossz, és azért elmegyógyintézet az a hely, mert ami akkor történt, az eléggé megzavarta a pszichédet, és el akartad volna mondani a szüleidnek, csak nem tetted, most meg úgy érzed, mintha ezek miatt érzések miatt nem lennél normális. Valamitől biztos meg akarsz szabadulni, csak nem nagyon sikerül, mert ez a dolog erősebb nálad.
Különben olvass utána a tudatos álmodásnak, könnyű megtanulni, nem kell hozzá nagy erőfeszítés, mert ha tudod irányítani az álmaidat, akkor ezeket a visszatérő álmokat is megszüntetheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!