Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet vmit ez az álmomban?

Jelenthet vmit ez az álmomban?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor van az álmomban,hogy egyszerűen képtelen vagyok tisztán látni és nem bírom kinyitni teljesen a szememet és ez álmomban nagyon rossz érzés.Mindig próbálkozok álmomban kinyitni teljesen a szemem ,de sose megy,olyan érzés,mikor az ember nagyon fáradt és nem tudja nyitva tartani a szemét.Ez egyre többször van velem álmomban és nagyon zavaró,hogy homályosan látok és leragad a szemem és nem látom tisztán az álmaimat.

Lehet vmi jelentősége?Veletek is szokott ilyen lenni?

2010. jún. 8. 20:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Jézus isten ezt jól megfogalmaztamxD ne haragudjatok sok a szó ismétlés,meg a fogalmazás is sz@r, de remélem értitek:D
2010. jún. 8. 20:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont eszembe is jutott egy álom!Ebben is az volt,hogy alig-alig láttam és olyan fáradtak voltak a szemeim...az volt,hogy belenéztem a tükörbe és egy gennyedző véres seb volt az arcomon:Sde csak,akkor láttam tisztán,mikor közelebb hajoltam a tükörhöz.Volt olyan is,hogy kiharapott valaki egy darabot a nyakamból és akkor is tükörbe néztem és féltem,hogy meghalok elvérzek és aztán felkeltem.Mostanában elég durvákat álmodok...:S
2010. jún. 8. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
A tudatalattid próbál jelezni... veszélyes dolgokkal játszol, olyannal, amik közel hozhatnak a halálhoz vagy a bénuláshoz. Az is lehet, hogy egy problémára, gondra próbálsz fényt deríteni, rájönni, miért is van, de nem sikerül (az álomban ettől fáradtak a szemeid).
2010. jún. 8. 21:03
 4/10 anonim válasza:
Biztos valamit nem mersz megtenni, ezt szimbolizálhatja. Gondolom lány vagy 17-18 év körül.
2010. jún. 8. 21:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)nem tudom lehetséges,hogy tényleg ez a helyzet...ha vki még tudna vmit hozzá fűzni,akkor nyugodtan:)

15/L:)

2010. jún. 8. 21:19
 6/10 anonim válasza:

lehet hogy valamit nem akarsz észrevenni,vagy félsz észrevenni,esetleg valamilyen szituáció,helyzet,vagy valami még ködös számodra..nem érted,és akadályoz benne valami.

a tükörrel kapcsolatban.az is lehet,hogy önmagadban van a válasz a kérdésedre.de ahhoz kicsit mélyebbre kéne leásnod magadban,és esetleg találkozhatsz az "árnyoldaladdal",ami nem tetszik magadban...és lehet ha tudatosul,és változtatsz azon ami nem tetszik magadban,

akkor egy kis részt el is vesztesz magadból..

ne álmos könyvből nézegesd mi mit jelent.

a legjobb ha saját magad próbálsz rájönni,mit szimbolizálnak,és jelentenek.figyelj arra is,hogy mit Érzel mikor ezt álmodod.ha pedig gyakran előfordul,

akkor az sem véletlenül van.. ez csak egy vélemény volt :)

2010. jún. 9. 18:32
 7/10 anonim válasza:

Mivel a tükörbe nézzel így én így gondolom:

Szerintem ,most te sem tudod,hogy mi van veled.

Vagyis nem ismersz magadra,megváltoztál?Nemlehet ez a dolog mögött?

És próbálod magad megtalálni,de nem sikerül kinyitni a szemed (és akkor szószerint is érthető :)

És félsz a tudat alatt,hogy nemsokára felnősz és sok veszély vár rád,nem így gondolod véletlen?

Nem gondolod azt,hogy nemsokára felnősz és nem tudod,hogy mi lesz veszed,úgy érzed,hogy sok gond vár majd rád és sok baj.

Én ezt a két dolgot tudom mondani,léccives javíts ki ha nem így van,mert akkor még van 1-2 tippem .

2010. jún. 9. 20:26
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:)

Hát...elképzelhető,hogy ez mind az miatt van,mert változtam...ugyan is a pszichológusomnak meséltem,hogy mostanában kezdek megváltozni és kezdem magamat üresnek érezni,egyszóval nincsenek érzelmeim,szóval mióta túltettem magam egy szakításon azóta,megszűnt a fájdalom bennem,hogy hiányzik és elfelejtettem,mert nem volt jó,de ezzel a fájdalommal mintha más érzéseim is elvesztek,eltűntek volna...míg volt vmi fájdalom az életemben akármi-nem csak szakítás-addig tudtam boldog lenni.Nem mintha most nem lennék,de nem az igazi vmi kiveszett belőlem.Néha-ez elég érdekes-hiányzik az,hogy vmi fájjon lelki fájdalomra értem.De volt nem egy ilyen. pl azt álmodtam,hogy kiverik a fogaimat és tiszta vér a szám,de akkor is az van,hogy alig-alig látok fáradtak a szemeim és köpködöm ki őket összesen 8 fogamat.Meg volt alvási bénulásom is....nem volt kellemes:Sés ez azóta, mióta túl tettem magam a szakításon...

2010. jún. 9. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát, velem épp ma reggel volt ilyen. A jobb szememet nem bírtam kinyitni álmomban, és össze-vissza rángatózott. Közben kerestem egy doboz cigit, hogy én márpedig dohányozni fogok. Egyébként nem cigizek. Az utcán leszólítottam valakit, hogy vajon személyi nélkül odaadják-e nekem a cigit, meg hogy nincs-e valami édes cigi, mert nem akarok erőset szívni. Aztán gondolkodtam, hogy mit szólna a barátom, meg hogy büdös leszek, mint a többi dohányzó. Valami autó nekem akart jönni közben, és azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy valami allergiám van, hogy nem tudom kinyitni a szemem. Ez általában akkor történik meg velem, amikor túlalszom magam...és úgy tudom, alvási paralízisnek hívják. (Vagyis ez az alvási paralízis egyféle megnyilvánulása.)

22/N

2014. máj. 21. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja bocs...már 2 napja 23 vagyok :D
2014. máj. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!