Célzatosak ezek az álmok, vagy a fantázia gyártotta csak, míg aludtam?
Figyelt kérdés
Október végén ért véget három éves párkapcsolatom, egy harmadik személy miatt, aki elhódította az exemet. Maga a szakítás sok beszélgetés után, harag nélkul történt, azóta is többször beszéltunk, amolyan barátság lett belőle.Viszont bő egy héttel ezelőtt, egy álomban az exem elmondta, hogy lelkileg belém szerelmes, de testileg az új párjába, ezt akkor bővebben nem részletezte. Pár napja azonban, szintén az exem, mintha az ágyam szélén ulve, a szokásos gesztikulálásával, hangsúlyaival és stílusában elmondta, hogy milyen csodás a szexuális élete most, a legapróbb, sőt megdöbbentőbb részletekig, hangsúlyozva, hogy ezt nálam nem élte át. De ismét biztosított, hogy lelkileg szerelmes belém. Annyira élethű volt a szitu, mitha tényleg élőben adta volna elő mindkettőt. Viszont év elején elpanaszolta, hogy a mostani párja durva volt vele és az éjjel közepén hagyta ott és bolyongott az utcákon. Most akkor mit jelentenek ezek az álmok szerintetek és mi az, hogy lelkileg szerelmesnek lenni, ezt nem értem. Igaz, hogy én sem tudom elfelejteni, nekem ő volt a nagy Ő. Köszönöm a válaszokat, előre is!2018. febr. 22. 20:50
1/3 anonim válasza:
Próbàlj közelebb férkőzni az exedhez és megcsinàlni vele azt amiről àlmodban àradozott milyen jó volt neki.
2/3 anonim válasza:
El kellene beszélgetni a csajjal ha vagy olyan viszonyba meg vele de tleg csak akkor ..nem éri meg magad beegetni....lehet csak egy alom csodák nincsennek elvettek tolunk
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok rajta eligazodni, mert ha személyesen beszélek vele, még mindig elvarázsolva néz rám és sokáig fogja a kezem, míg elválunk, ha néha beszélgetunk.De a mostani párjáról is úgy beszél, hogy azt az arcot nem lehet leírni szavakkal. Ambivalens személyiségnek érzem és azt is, hogy tartós párkapcsolatra egyelőre képtelen. Igaz, jóval fiatalabb nálam. Én is szeretem még, na nem mint régen, de úgy vagyok vele, hogy mindenkinek egy esélye van, szóval ha úgy alakulna sem kezdeném újra. De nem értem, hogy 4 hónap alatt hogy csökkent ennyit a lelkesedése a párja iránt és egyáltalán szerelem , ami köztuk van, vagy inkább erős testiség.
2018. febr. 23. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!