Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elözö élet vagy színes fantázia?

Elözö élet vagy színes fantázia?

Figyelt kérdés

Gyakran álmodom régi korokkal, ahol nem önmagam vagyok.

Voltam már kökori kislány, akit megeröszakolt a saját bátyja, azték hercegnö a spanyol hódítás idején, indiai szegény kislány, akit maguk alá temettek a ház romjai egy földrengéskor, francia katona az elsö világháborúban, söt, egyszer még szarvas is egy királyi szarvasvadászaton.

A közös ezekben az álmokban, hogy mind nagyon valósághü, és mindegyik végén meghalok.

A legutóbbi két álmomban Ukrajnában éltem. Az egyikben egy 4 éves kislány voltam Pripijaty-ból, még a katasztrófa elöttröl, a másikra pontosan nem emlékszem.

(De Ukrajnához különös álmok kötnek, elöre láttam a polgárhàborút, lázongást egy álmomban pár héttel-hónappal, pedig nem követem a figyelemmel a politikát.)

Elözö élet vagy színes fantázia?

2014. ápr. 6. 19:40
 1/5 anonim válasza:

két dolog lehet.

első:

ha töbször álmodod ugyanazt az elméletileg az előző életed álmodod meg.

ez az idézöjelben "hívő" az az hisz az elöző életben...

második:

az agyban idegszálak futnak egy emberbe átlagosan 6-7 milliárd születéstől kezdve. ezek nem regenerálódnak de ez most mind1.

a lényeg hogy ezeknek az idegszálaknak köszönhetjük az emlékeinket mert minden ideg összeállás egy egy emléket képez.

amikor alszunk az agyunk elkezd szelektálni ezek között és a felesleges emlékeket törli. ezeket általában meg álmodjuk majd az álmok nagy részét nem mindig de van amikor elfelejtjük.

tehát ha valami a napokban hasonló filmet néztél vagy könyvet olvastál ami hasonlít az álmodra az ebből adódhat.

2014. ápr. 6. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
lényegében az előző élet, sőt még a mostani is színes fantázia. hidd úgy, ahogy neked esik jól, és ami szebb érzést kelt benned :)
2014. ápr. 6. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is előző élet . Az ilyeneket én is átélném, csak én meg pont fordítva, állandóan a jövőbeli énemről szoktam álmodni :-D
2014. ápr. 6. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha esetleg olyat álmodsz, ami elég konkrét ahhoz, hogy utánanézz, és sikerül igazolást találni rá.

Addig gyakorlatilag bármi lehet.

2014. ápr. 6. 20:42
 5/5 anonim válasza:

Lehet, hogy igen. Ezek az előző életedből néhány emlékkép. Lehetséges, hogy a lelked figyelmeztetni akar valamire(mivel az agy az nem olyan mint a lélek. amikor megszületik valaki akkor mindig friss az agya ezért sem tud élből számolni írni olvasni stb. A lélekviszont lehetséges, hogy magába tud zárni néhány fontos eseményt, esetleg figyelmeztetni akar valamire, és azért pont ezeket az emlékképeket mutatja neked. Olyan, mintha belépnél valaki másnak a számítógépébe, és figyelnéd hogy mit csinál. Nem tudsz beleszólni, vagy belenyúlni, de látod hogy mit csinál. Amikor az álmodban meghalsz és felkelsz, akkor az azért van, mert felgyorsul a szívverésed. Ezáltal a szíved küld egy jelet az agyadnak, az pedig vagy megránt egy ideged(például amikor hirtelen megmozdul a lábad), amire felkelsz, ezáltal nem lesz szívrohamod, vagy esetleg valami más bajod. Személyiségzavarod stb.

Üdv, Vezér

2014. ápr. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!