Elözö élet vagy színes fantázia?
Gyakran álmodom régi korokkal, ahol nem önmagam vagyok.
Voltam már kökori kislány, akit megeröszakolt a saját bátyja, azték hercegnö a spanyol hódítás idején, indiai szegény kislány, akit maguk alá temettek a ház romjai egy földrengéskor, francia katona az elsö világháborúban, söt, egyszer még szarvas is egy királyi szarvasvadászaton.
A közös ezekben az álmokban, hogy mind nagyon valósághü, és mindegyik végén meghalok.
A legutóbbi két álmomban Ukrajnában éltem. Az egyikben egy 4 éves kislány voltam Pripijaty-ból, még a katasztrófa elöttröl, a másikra pontosan nem emlékszem.
(De Ukrajnához különös álmok kötnek, elöre láttam a polgárhàborút, lázongást egy álmomban pár héttel-hónappal, pedig nem követem a figyelemmel a politikát.)
Elözö élet vagy színes fantázia?
két dolog lehet.
első:
ha töbször álmodod ugyanazt az elméletileg az előző életed álmodod meg.
ez az idézöjelben "hívő" az az hisz az elöző életben...
második:
az agyban idegszálak futnak egy emberbe átlagosan 6-7 milliárd születéstől kezdve. ezek nem regenerálódnak de ez most mind1.
a lényeg hogy ezeknek az idegszálaknak köszönhetjük az emlékeinket mert minden ideg összeállás egy egy emléket képez.
amikor alszunk az agyunk elkezd szelektálni ezek között és a felesleges emlékeket törli. ezeket általában meg álmodjuk majd az álmok nagy részét nem mindig de van amikor elfelejtjük.
tehát ha valami a napokban hasonló filmet néztél vagy könyvet olvastál ami hasonlít az álmodra az ebből adódhat.
Ha esetleg olyat álmodsz, ami elég konkrét ahhoz, hogy utánanézz, és sikerül igazolást találni rá.
Addig gyakorlatilag bármi lehet.
Lehet, hogy igen. Ezek az előző életedből néhány emlékkép. Lehetséges, hogy a lelked figyelmeztetni akar valamire(mivel az agy az nem olyan mint a lélek. amikor megszületik valaki akkor mindig friss az agya ezért sem tud élből számolni írni olvasni stb. A lélekviszont lehetséges, hogy magába tud zárni néhány fontos eseményt, esetleg figyelmeztetni akar valamire, és azért pont ezeket az emlékképeket mutatja neked. Olyan, mintha belépnél valaki másnak a számítógépébe, és figyelnéd hogy mit csinál. Nem tudsz beleszólni, vagy belenyúlni, de látod hogy mit csinál. Amikor az álmodban meghalsz és felkelsz, akkor az azért van, mert felgyorsul a szívverésed. Ezáltal a szíved küld egy jelet az agyadnak, az pedig vagy megránt egy ideged(például amikor hirtelen megmozdul a lábad), amire felkelsz, ezáltal nem lesz szívrohamod, vagy esetleg valami más bajod. Személyiségzavarod stb.
Üdv, Vezér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!