Álmomban csókolóztam ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy megcsókoltam egy fiút és utána nemsokkal rá arra keltem fel, hogy a párnámat csókolgatom.
Lehet, hogy vicces, de szeretnék segítséget kérni...
Ez gáz amúgy?
2018. febr. 18. 09:18
1/9 anonim válasza:
Ez aranyos:3 Szerintem ez annak a jele, hogy ezt szívesen kipróbálnád:D És nem gáz, velem is volt egy csomószor
2/9 anonim válasza:
Tényleg nagyon helyes :) leginkább egyetértést,verbális összhangot és harmóniát jelent és csak akkor lesz gáz,ha a párnád visszacsókol :)
3/9 anonim válasza:
És amúgy, csókolóztál már? Mert ha nem, akkor alighanem nagyon szeretnéd már "kipróbálni".
4/9 anonim válasza:
Egyébként az álombeli fiút, a valóságban is ismered?
5/9 A kérdező kommentje:
Csókolóztam már és igen ismerem a személyt.
Én már vágyom a csókolózásra... és azt álmodtam, hogy oda megyek és lekapom (de tudom, hogy annak nem örülne élőben...)
2018. febr. 18. 18:07
6/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szeretnél vele csókolózni.
7/9 anonim válasza:
A csók testiséget szexuális vágyat jelképez.
8/9 anonim válasza:
dehogy gáz. az gáz ha nem tudsz magadon röhögni egy jót.
éhes makkkal az ember disznókat álmodik.
vedd ennek a csajos verzióját.
éhes cica kolbászokkal álmodik
9/9 Szirty válasza:
Jelentheti azt is,hogy éjjel bejött a kutya és nyalta a szádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!