Mit jelent ha álmomban olyannal csókolóztam akit nem ismerek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 17:45
1/9 anonim válasza:
Velem is volt hasonló, később láttam azt a csajt élőbe, de annyival idősebb is volt..:o nagyon para az egész :'D
2/9 anonim válasza:
En lefekudtem Christiano Ronaldoval ugyhogy nem is nezek focit.xddd
Elmeletileg erotikus vagyat jelent az NLC alomszotarja szerint.:)
3/9 anonim válasza:
Marmint a csok jelenti azt, nem az en almom :D
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .😊
2017. júl. 6. 19:00
5/9 anonim válasza:
Meg fogsz lepödni (nincs hosszú ö a telefonomon): azt jelenti, hogy aludtál
6/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg meglepő köszi a felvilágosítást.
2017. júl. 6. 22:14
7/9 anonim válasza:
Várd ki a végét. Könnyen lehet, hogy még valóban fogsz csókolózni azzal az emberrel. Az álmokban a jövő is megjelenik. (Dezsavű)
8/9 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyet, pedig feleségem van. Ettől függetlenül nagyon vonzó volt a lány az álmomban, bizony megcsókolnám élőben is. Anélkül h el akarnám hagyni a társam, szóval ez valami apró vonzalom lehet egy kaland után.
9/9 anonim válasza:
Álmodban sose látsz olyan embereket akiket még nem láttál tv-be, élőben vagy valamilyen módon. Valószínűleg láttad valahol az illetőt csak nem emlékszel rá de a tudatalattid igen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!