Félelmetes álmom volt. Mit jelenthet? Vagy miért volt ez?
Figyelt kérdés
Álmomban láttam magam, hogy az ágyban fekszem a sötétben és valami fekete árny az ajtómnál matat egyszercsak eltűnt de én még mindig az ajtónál kerestem amikor oldalról rámugrott és elkezdett folytogatni. Amikor felriadtam még mindig éreztem a nyakamon a nyomát. Nagyon ilyesztő volt és még mindig remegek ha rá gondolok.2010. jún. 7. 22:08
11/12 anonim válasza:
Az álmoknak sokféle jelentése van, sok álomfejtő oldal van a neten, meg tudod nézni, melyik mit jelent.
A nyomok pedig biztos, hogy attől vannak, hogy elfeküdted a nyakad, fejed alatt volt a kezed, nyomta a párna, vagy valami hasonló.
12/12 anonim válasza:
Az ilyen álomban szerzett nyomokra nem mindíg lehet racionális magyarázatot találni.
Engem egyszer álmomban megvágtak karddal, a derekamon.Mikor felkeltem,ugyan azon a helyen,ahol álmomban megvágtak,volt egy hosszú,piros csík,olyasmi,mintha filctollal húzták volna meg.Este még nem volt ott,ez biztos.Az ágyban sem kerülhetett oda,nem úgy nézett ki,mint amit csak elfekszik az ember.Kb 1 órán belül nyomtalanul eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!