Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Félelmetes álmom volt. Mit...

Félelmetes álmom volt. Mit jelenthet? Vagy miért volt ez?

Figyelt kérdés
Álmomban láttam magam, hogy az ágyban fekszem a sötétben és valami fekete árny az ajtómnál matat egyszercsak eltűnt de én még mindig az ajtónál kerestem amikor oldalról rámugrott és elkezdett folytogatni. Amikor felriadtam még mindig éreztem a nyakamon a nyomát. Nagyon ilyesztő volt és még mindig remegek ha rá gondolok.
2010. jún. 7. 22:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
Szia! Lehet azért nyomaszt mostanában valami,tartasz valamitől,betöréstő vagy egy személytől... stb. Mert ezek kiválthatják ami tudatosan vagy tudat alatt nyomaszt az vissza jöhet az álmaidban, de lehet, hogy csak attól van amit a tv-ben láttál vagy ilyesmi. Nekem visszatérő rémálmaim vannak bizonyos filmektől gyerekkorom óta, igaz már nem félek tőlük :)
2010. jún. 7. 22:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Érezted a nyakadon a nyomát? Ezt hogy érted?

Nem lehet hogy a takaró vagy valami nyomta a nyakadat alvás közben?

2010. jún. 8. 01:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem h amikor már felébredtem és felültem még mindig éreztem a keze v milye nyomát a nyakamon mármint a szorítás nyomát. Hú de tényleg nagyon megilyedtem ugyanolyan sötét volt a szobában mint álmomban ha vki azt mondta volna h nem álom volt elhittem volna.
2010. jún. 8. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Az álmoknak sok fajtája van.ezenkívül,nem minden álom,amit annak hiszünk.Vannak módosult tudatállapotok is,amit könnyen álomnak hihet az,akinek kevésbé tapasztalt ezekben a dolgokban.

Az emberben ritkán tudatosul az,hogy tulajdonképpen nem álmodik, hanem csak átcsusszant az asztrál síkra.Ahol bizony előfordulhatnak ilyen kellemetlen találkozások is.

Ez az árny valamiféle szellemlény lehetett,nem épp jó szándékú,akit te testen kívüli élményben láthattál.Ezt megerősíti az,hogy láttad magad az ágyban aludni.Az asztrál testedet fojtogatta.Így tehát a fojtogatás nem csak egy elképzelt helyzet volt,ezért érezted még ébredés után is.Az ilyen helyzetek ijesztőek lehetnek,de komolyan ártani ott sem tudnak nekünk,akárcsak álmunkban.Tehát,ha valaki az asztrál dimenzióban fojtogat,az kellemetlen,sőt nagyon ritka esetben pár percig a nyomát is láthatod ébredés után,de akkor sem tud kárt tenni a fizikai testedben.

2010. jún. 8. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
nem volt semmilyen szellem, alvásparalízised volt, amikor félálomban vagy akkor szokott ritkán előfordulni, sztem keress rá googleben erre a kifejezésre, mert nincs kedvem leírni az egészet
2010. jún. 8. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha csupán hallucinált volna az alvás paralízis miatt,akkor semmit nem érzett volna ébredés után.

A szkeptikusabb egyének hajlamosak hallucinációnak,álomnak titulálni azokat az élményeket,amik az alvásparalízishez és az ahhoz hasonló élményekhez társulnak.Így könnyebb elfogadni...

Végül is már az is haladás,hogy legalább az alvásparalízis létezését nem tagadják.

2010. jún. 8. 18:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg volt nyoma (piros foltok a nyakamon) csak ezt azért nem írtam le mert féltem hogy kamunak hiszik. Hangja is volt valamilyen földön túli sikoltás. Még anyukám is bejött a szobámba megnézni mi bajom. Neki nem mondtam el ő csak azért jött be mert hallotta hogy kiabálok. Eddig nem hittem ezekben a dolgokban de ezt még egy szkeptikus sem tagadhatná ha vele történt volna meg.De ugye ez nem jöhet vissza? Mert enem akarom megint átélni.
2010. jún. 8. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
hát ha ennyire nem tetszik a racionális magyarázat akkor maradj a gonosz szellemnél
2010. jún. 8. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha igaz is, és tényleg valami természetfölötti, akkor sem olyan félelmetes, mint hogy az utcán bármikor leszúrhatnak és kirabolhatnak, ami gyakrabban is fordul elő.
2010. jún. 8. 20:43
 10/12 A kérdező kommentje:
jaja
2010. jún. 9. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!