Mit jelent, ha almomban sexelunk, a parommal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:05
11/17 anonim válasza:
Egy dolgot tisztázzunk: a te álmodban szexeltek, vagy mindketten ugyanazt álmodjátok, vagy hasonlót, vagy álmotokban egymásra gerjed a testetek? :D
12/17 A kérdező kommentje:
Az en almomban, amugy no vagyok...es meg sokan irnak ekezet nelkul, ami szerintem nem nagy ugy!
2010. jún. 9. 16:03
13/17 anonim válasza:
Szerintem javarészt két embertípus ír ékezet nélkül: az egyik vagy külföldről, vagy itthonról, de angol billentyűzetet használva, a másik meg az igénytelen buta típus.
Szex álmodban azt jelenti, hogy alszol, ahelyett hogy csinálnád :D :D :D :D
Ha a nőiesebb rész foglalkoztat, mert biza álmaid nem alaptalanok, próbáljatok ki pár kellemes játékszert és foglalkozzatok többet az orállal^^ Legyél adakozóbb a barátnőd felé.
15/17 anonim válasza:
Vágysz a szexre, mert a párod nem elégített ki, vagy nem is csináltátok.
Az hogy nő vagy valószínűleg azt jelenti, hogy belegondoltál már mi lnenne, ha pasival csinálnád.
16/17 A kérdező kommentje:
Romaniaban elek. de tudok jol magyarul! Sot:-)
2010. jún. 11. 11:43
17/17 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy a bolygók állása megmeggyezik ezáltal jótékony hatással lesz az élesztőre amiből következik hogy olcsóbb lesz a zsemle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!