Volt két érdekes álmom, jelentek-e valamit is?
Az 1. az volt, hogy olvastam a Szent Péter esernyőjét (holnapra kell elolvasni és még a felét se olvastam el:)), és arról szólt, hogy két magyar katona beöltözött töröknek és a törökök ott szivatták őket már nem tudom hogyan, és utána megfogadták, hogy visszafoglalják Nagy-Magyarországot. Ennek van valami értelme vagy csak az agyam mindenfélét összekevert?
A 2. az igazából több álom is volt, egymástól jó távoli időpontban. Van egy osztálytársam, aki tetszik (lány), de nem merek odamenni hozzá, ennek már jó fél éve, na és 3 álom arról szólt, hogy 3 különböző osztálytársammal volt, az egyikkel csak beszélt, a másik vitte a kabátját, a harmadikkal már smárolt (mindhárom fiú volt), aztán ma olyasmit láttam, hogy valami myvipen a 3 láncszem vagy valami olyasmi. Megnéztem, és igen, a csajnak mind3 fiú ismerőse, és valami legrövidebb útnál láncszemek vannak írva. Ez már félelmetes, van valami jelentése?
1. álom: semmi misztikus jelentése nincs álmaidnak csak az agyad rendezi aznapi dolgait,szituációt,élményeit.
2. álom:lényegében ugyanaz mint az előző csak a vágyaiddal,félelmeiddel
ha jól szűröm le a szövegedből van egy lány osztálytársad aki másik három fiú osztálytársaddal csinált mindenfélét
jelentése:félsz hogy elhappolják előled,mivel nem mersz kezdeményezni ez a félelmed kivetült az álmodra.
Miért lenne furcsa hogy a lány osztálytársadnak a másik osztálytársai ismerősei egy közösségi portálon? ezt nem értettem meg hogy mik azok a láncszemek amiket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!