Ez mit jelenthet? Valamit szerintem biztos.
Kistestvéremmel álltam egy tó partján, a volt szerelmemről meséltem neki. Akkor ő mintha bekapcsolt volna egy tv-t, magamat láttam a volt barátommal az utolsó nyaralásunkkor. A következő pillanatban már fizikailag is ebben a képben voltam, ott állt a fiú nekem háttal. Megöleltem megcsókoltam, megkértem hogy hozzunk helyre mindent, a féltett titkát is tudom már és elfogadom. A vége ugyanúgy szakítás lett, ő mérges lett rám, amiért tudom amit titkol (mint a valóságban). Álmomban azt mondtam magamnak hogy ez akkor a tanulság hogy nincs közös jövőnk ez mindenképp így lett volna. És akkor feltűnt hogy fordítva van rajtam a csizmám, a sarka van elől.
Ez a csizma nagyon érdekes, meg úgy az egész. Sokat álmodom ezzel a fiúval, mindig hogy béke és de jó, de ez most más volt.
Van valakinek ötlete mit jelenthet?
Bensőséges, nyitott kapcsoltban vagy a kistestvéreddel (tópart). A kistestvéred és te a kapcsolatodról alkotott véleménye a TV. A barátod titkolni akar vagy elutasít téged (háttal állt) és te szeretni akarod (ölelés) fel akarod kelteni az érdeklődését (csók). Úgy érzed más irányba kell elindulnod (fordított csizma).
Saját vélemény: A fiú a saját hibáját nem tudja elfogadni. Ezt nagy tehernek érezheti és nem akar terhelni téged a gondjaival, vagyis kímél téged. Ha el tudod érni, hogy a fiú megbarátkozzon önmagával és látja, hogy képes vagy felvállalni a hibáját (nem fogod hibáztatni, hogy tönkre tette az életed), akkor van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!