Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van valami az álmok mögött?...

Van valami az álmok mögött? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Hallottam olyat is, hogy azzal álmodunk, aki előző este ránk gondolt. Na de mi van akkor ha hasonlót álmodik két ember? Anyukám azt álmodta jogy rámírt X, én meg azt, hogy anya írt rá Xre. Ugyanazon az éjszakán álmodtuk ezt. Nekem kissé felkeltette az érdeklődésem, hogy mivan akkor ha az álmok mögött is van valami, nem csak az álom maga.
2018. febr. 4. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Konkrétan mi érdekel?

Az egyik ember álma nem hat a másik ember álmára, ebben kár reménykedni.

2018. febr. 4. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem reménykedek, csak érdekesnek találtam, hogy pont ugyanarról azemberrőlálmodtunk. :) Minden érdekel, ami álommal kapcsolatos.
2018. febr. 4. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha egymás mellett éltek, és nagyon összhangban vagytok, akkor előfordulhat olyan, hogy a tudattalanotok egyszerre figyelmeztet titeket valamire.

Ez azért elég ritka.

Valószínűbb a véletlen.

Arról már nem is beszélve, hogy mennyire volt hasonló ez a két álom? Az álmok többsége csak pár kép, és ébredés után színezed csak ki őket. Azt így könnyű egymáshoz passzítani, utólag...

2018. febr. 4. 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem képek voltak, mindkettőnknek folyamatos álom volt. Én más helyszínen voltam, és azálmomban láttam, hogy anyukám ráírt X-re annyit, hogy puszillak. Anya meg szintén látta a telefonom képernyőét, és X valamilyen 2 szót írt nekem, de nem emlékszik, hgy mi volt az a két szó.
2018. febr. 4. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!